!Внимание! Камери по пътя за морето.

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Re: !Внимание! Камери по пътя за морето.

Мнениеот velinsl » Пон 07 сеп 2009 0:07

В събота видях едната, която е 6-8км след надлеза на Черноморец, видях тая в Атия (на кръстовището на югоизточния ъгъл) обаче другите две така и не ги видях.
Къде се намират?(пиша конкретно за участъка Бургас Созопол)

ПС: Пазете се от спрени бели астри (като полицейските) спрени с муцуната срещу движението.
В Бургас има една А 2684 ХХ дебне да ебне.

kiril_bulgaria
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiril_bulgaria » Пон 07 сеп 2009 8:02

Стационарни камери:
От Бургас, посока Созопол, поделение АТИЯ – ограничение 60км/ч
От Бургас, посока Созопол, Спирка Моряк – ограничение 80км/ч
Поста на КАТ , Моста на р. Караагач, в караулката-тези дни ще бъде монтирана камерата.Ограничение 60км/ч

Любими места на подвижната камера, монтирана в Опел Астра,А 7863 КК бяла, без полицейски знаци.
От Бургас, посока Созопол, където поставят мантинелата, след завоя, малко преди краят на мантинелата: ограничение 80км/ч
Вход на Бургас от Созопол, след поста на КАТ ограничение 60км/ч

Любими места на полицейска кола с радар
От Бургас, посока Созопол, след бензиностанция ЛУКОЙЛ ограничение 80км/ч
На околовръстното, Меден Рудник посока Бургас, пред магазин ХОНДА ограничение 60км/ч

Внимание: Всички камери са под видеонаблюдение в случай на посегателства върху тях!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 07 сеп 2009 9:34

хубавото на тия камери, е че радар детектора ми ги засича :Mr Green Fun mhihi

Потребителски аватар
paagrio
Автомобил: голф 1K
Двигател:

Мнениеот paagrio » Пон 14 сеп 2009 21:04

Ludia написа:хубавото на тия камери, е че радар детектора ми ги засича :Mr Green Fun mhihi

каква марка е той?

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andonov » Вто 15 сеп 2009 14:03

Ludia написа:хубавото на тия камери, е че радар детектора ми ги засича :Mr Green Fun mhihi

Andonov написа:
Peteff написа:споко още не работят . нямали пари за пускането им ... полицай ми го каза това ... пък и с радар детектора не ги засичам

Тези камери няма и да ги засечеш, защото работят на друг принцип - нямат радар.
При тях се измерва времето за преминаване от т.А до т.Б и така се определя скороста.

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peteff » Сря 23 сеп 2009 6:47

Andonov написа:

Andonov написа:
Peteff написа:споко още не работят . нямали пари за пускането им ... полицай ми го каза това ... пък и с радар детектора не ги засичам

Тези камери няма и да ги засечеш, защото работят на друг принцип - нямат радар.
При тях се измерва времето за преминаване от т.А до т.Б и така се определя скороста.

за засичането на тези камери когато казах че ги засичам имах 1 случай в който около 2-300 метра преди камерата радар детектора се отрепа да свири и в момента в който я подминах спря - помислих си че я тестват тогава . за камерата преди поморие говоря . всеки ден патувам към бургас и от тогава не ми е изписквал радар детектора.или не работи , или просто не я засичам . минавал съм и вечер с над 30 над ограничението там , а доколкото знам имат светкавица за нощно снимане, и при преминаването ми не светна , демек не ме снима и затова все още си мисля че не работи поне тази въпросната за която говоря . а на фона на това че един познат полицай ми каза че нямали пари за да ги пуснат камерите съм склонен да вярвам че не работят .

вчера се връщах от велинград и забелязах червена астра с радар обаче не помня къде точно я видях (мисля около пловдив някъде беше). така че внимавайте и за червени астри .
само не разбрах има ли някой сниман до сега ? някой да се "похвали ?

el-ninho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот el-ninho » Вто 26 юли 2011 20:40

Хайде малко да посъживим темата :)
Не знам дали има писано ,признавам не съм търсил,защото преди малко се прибрах от работа,а след 1 ден тръгвам и съм много изморен...

Та въпроса ми е - Някой има ли информация за наличните камери по пъти от София до Поморие ?
Евентуално на там ще ползвам Нокиа Мапс-а,но на него не ми сигнализира за камери ... :(

Мерси предварително :да:

kvk
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kvk » Сря 27 юли 2011 6:58

Колеги малко извън темата
аз ползвам програмата Antiradar за Андроид на http://antiradar.braindumpz.com/ всеки може да провери точни както и да укаже такива където има камери, стоянки и други

Върни се в “Пътеводител”