ОФФ:ми що не лепне един найлон бря
Traytor написа:Как може да се предпази предния капак от обезобразяване през зимата?
Traytor написа:Аз не съм карал на градско през зимата... Главния път София-Варна ми еба майката на колата...
kristianatanasov написа:Ами братко какво се учудваш.....скрост + луга и пясък ,в градът е малко по безопасно...
KirilGeorgiev написа:Само не знам дали си виждал на живо колко гадно седи.
kristianatanasov написа:KirilGeorgiev написа:Само не знам дали си виждал на живо колко гадно седи.
Колега няма ГАДНО!!!Има практично... Аз има куче-стафордшир териер и зимата го извеждам с кожухче...приятелите ми се смееха,,,,ама те не са давали по 300лева за лекарства за кучето....такаче отдавна съм си избил от главата приципи като-готино,газарско,терикатско...Така че ако знам че като метна юрган на предния капак ще си запазя колата...ще карам и с юрган![]()
Много ме е яд че за Б3 няма кожени маски,докато за колегата с МК3 ще си намери....
JoRko_TaiSanA написа:Ми да си мислил преди да си взел куче и кола и т.н. Практично има друг вид транспорт както и зоологически градини.
kristianatanasov написа:JoRko_TaiSanA написа:Ми да си мислил преди да си взел куче и кола и т.н. Практично има друг вид транспорт както и зоологически градини.
Ех Жоре много ги обичам ей такива,кадето прочте последното мнение и си мисли че е прочел цялата тема...и започва да дава "компетеннтни коментари".......
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта