Как да предпазим предния капак през зимата?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Re: Как да предпазим предния капак през зимата?

Мнениеот dinkonikolaev » Сря 09 сеп 2009 22:12

Ей краси все за танкана мислиш :D :D :D
ОФФ:ми що не лепне един найлон бря

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Нед 13 сеп 2009 21:37

Traytor написа:Как може да се предпази предния капак от обезобразяване през зимата?

Единствения начин да си предпазиме колите е да ползваме градския транспорт през зимата :) а колата в гараж!!

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Нед 13 сеп 2009 22:52

Аз не съм карал на градско през зимата... Главния път София-Варна ми еба майката на колата...

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Вто 15 сеп 2009 7:46

Traytor написа:Аз не съм карал на градско през зимата... Главния път София-Варна ми еба майката на колата...

Ами братко какво се учудваш.....скрост + луга и пясък ,в градът е малко по безопасно...

Потребителски аватар
Traytor

Мнениеот Traytor » Вто 15 сеп 2009 7:49

kristianatanasov написа:Ами братко какво се учудваш.....скрост + луга и пясък ,в градът е малко по безопасно...

А по нашите пътища къде хвърлят пясък? Аз щото забелязвам мятат едни камъчета малко по-дребни от баластра... просто имаме умряла държава...

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Вто 15 сеп 2009 14:06

Отиваш в някое рекламно студио купуваш си 1 квадрат безцветно фолио лепиш и си готов.Вариант-2 намираш някой който ходи в Турция там ги има въпросните кожи предполагам че няма да са скъпи.Само не знам дали си виждал на живо колко гадно седи.

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Вто 15 сеп 2009 14:21

KirilGeorgiev написа:Само не знам дали си виждал на живо колко гадно седи.

Колега няма ГАДНО!!!Има практично... Аз има куче-стафордшир териер и зимата го извеждам с кожухче...приятелите ми се смееха,,,,ама те не са давали по 300лева за лекарства за кучето....такаче отдавна съм си избил от главата приципи като-готино,газарско,терикатско...Така че ако знам че като метна юрган на предния капак ще си запазя колата...ще карам и с юрган ;)
Много ме е яд че за Б3 няма кожени маски,докато за колегата с МК3 ще си намери....

Потребителски аватар
JoRko_TaiSanA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JoRko_TaiSanA » Вто 15 сеп 2009 15:26

kristianatanasov написа:
KirilGeorgiev написа:Само не знам дали си виждал на живо колко гадно седи.

Колега няма ГАДНО!!!Има практично... Аз има куче-стафордшир териер и зимата го извеждам с кожухче...приятелите ми се смееха,,,,ама те не са давали по 300лева за лекарства за кучето....такаче отдавна съм си избил от главата приципи като-готино,газарско,терикатско...Така че ако знам че като метна юрган на предния капак ще си запазя колата...ще карам и с юрган ;)
Много ме е яд че за Б3 няма кожени маски,докато за колегата с МК3 ще си намери....

Ми да си мислил преди да си взел куче и кола и т.н. Практично има друг вид транспорт както и зоологически градини. :не:

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Вто 15 сеп 2009 18:30

JoRko_TaiSanA написа:Ми да си мислил преди да си взел куче и кола и т.н. Практично има друг вид транспорт както и зоологически градини. :не:

Ех Жоре много ги обичам ей такива,кадето прочте последното мнение и си мисли че е прочел цялата тема...и започва да дава "компетеннтни коментари".......

Потребителски аватар
Traytor

Мнениеот Traytor » Вто 15 сеп 2009 19:03

kristianatanasov написа:
JoRko_TaiSanA написа:Ми да си мислил преди да си взел куче и кола и т.н. Практично има друг вид транспорт както и зоологически градини. :не:

Ех Жоре много ги обичам ей такива,кадето прочте последното мнение и си мисли че е прочел цялата тема...и започва да дава "компетеннтни коментари".......

Колега според мен си абсолютно прав... На всичкото отгоре не мисля и че изглежда толкова гадно кожуха за мк3... Но добре/не добре се ще взема щото без него няма как... колата на нищо не прилича... особено като ти се наложи да караш зад някой камион без калобрани или микробус...

Върни се в “Направи си сам!”