Stefan написа: ...Един ден всичко ще им се върне, бъдете сигурни...
lou написа:В момента с ник joro_63 Тоя ако го намеря сериозно ще му счупя капачките
dinkonikolaev написа:... няма да му казвам ника той си знае....
dinkonikolaev написа:Най-пресния случай.Вчера отивам до еконт да си взема поръчаното воланче от колега от нашия форум няма да му казвам ника той си знае.В темата му пишеше че е олющен леко.ОК викам си хайде без това моя не го харесвам да си го сменя дори няма да го слагам докато не го облека в кожено калъфче.Идва ми воланчето и още в еконта го отворих,гледам някакъв волан от голф3(очевидно не като този на снимката която беше дал)изющен не леко а сериозно(до тук се старпях).Отварям капачето за клаксона БОЖЕ МОЙ там каде са пружинките и пластинките за клемите изкривени и между пластмасата която се закрепя за самия волан и клаксона натикано с бял санитарен силикон.А да и отдолу точно до шлиците едната клема е скъсана и нема оправяне.Еми тва е
dinkonikolaev написа:Аз ги прежалих вече парите но....... както и да е не съм от тия каде съм за 20 лева но можеше поне да бъде коректен и да му пратя една двулитровка като му дават парите да си получи и биричката да се почерпи ама айде ......
kokskok написа:dinkonikolaev написа:Аз ги прежалих вече парите но....... както и да е не съм от тия каде съм за 20 лева но можеше поне да бъде коректен и да му пратя една двулитровка като му дават парите да си получи и биричката да се почерпи ама айде ......
ти и без тва си си тъп..ък така че голяма работа
Са ще питаш що те обиждам ли?
Щото си яко п...т, кво се оплакваш, вземи кажи ника и ние ли требе да се преебеме или ?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: d00mEr и 23 госта