Golf V
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf V
здравейте до скоро не бях голям фен на golf като марка кола понеже в града ми не съм виждал нещо по празлично от 2 и 3 вчера докато се прибирах реших да мина през 1 авто къща казаха ми че били докарали нови коли и там видях 1 golf V и ми хареса страшо много.Въпроса ми е каде мога да намеря повече инфо за това има ли ги в авто къщите или са рядкос става дума за втора употреба какви цени варират и др неща за тях.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf V
Има го, но е по-нов модел и се появява по-рядко. ЗА читав Г5 ти трябват поне 15 000 лв в момента. Това е минимумът. Скоро един мой приятел си взе 2004 2.0 тди за до колкото разбрах около 18 000 и пак има да прави по него. По-добре си вземи Г4 от края на производството ако си навит за голф. НЕписано правило е, че всеки новмв модел си има кусури, а за Г5 са доста. В първите месици на производството бях чел някъде, че дори тенекиите им не били добре напаснати.
Естествно по-добрата кола е по-новата, но ако имаш Г4 от 2004 или Г5 от 2005 според мен по-одачен избор е 4-ката. А г4 си е много хубава кола.
Иначе какъвто и голф да вземеш ще останеш доволен - здрав е и комфортен за класа си. Винаги е бил и с най-голямо вътрешно пространство от колите в този сегмент.
Естествно по-добрата кола е по-новата, но ако имаш Г4 от 2004 или Г5 от 2005 според мен по-одачен избор е 4-ката. А г4 си е много хубава кола.
Иначе какъвто и голф да вземеш ще останеш доволен - здрав е и комфортен за класа си. Винаги е бил и с най-голямо вътрешно пространство от колите в този сегмент.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
mania написа:Има го, но е по-нов модел и се появява по-рядко. ЗА читав Г5 ти трябват поне 15 000 лв в момента. Това е минимумът. Скоро един мой приятел си взе 2004 2.0 тди за до колкото разбрах около 18 000 и пак има да прави по него. По-добре си вземи Г4 от края на производството ако си навит за голф. НЕписано правило е, че всеки новмв модел си има кусури, а за Г5 са доста. В първите месици на производството бях чел някъде, че дори тенекиите им не били добре напаснати.
Съгласен с горното, с малки забележки, че не под 15 а под 19-20 000 трудно ще намереш свестна 5-ца!
А Г4 2004 има само комби! седан (хедж-бек) се прави до 2003 включително.
Иначе не знам как е в Търговище и Пловдив, но в София си има немалко Голф 5 по улиците! В крайна сметка вече има и Голф 6, а първите 5-ци вече са на 5 години...
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
В Пловдив тъкмо започнаха да навлизат. Както знаем парите са в София, а с тях и колите
Иначе петичката е 

- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Бе мен взе много да ме дразни тоя факт с парите, щото нещо много станаха "златотърсачите" от извън софия дето задръстиха града, ама това е друга тема
)
Иначе, мен лично петицата особено от вътре никак не ме кефи... направо са се изложили. Да не говорим пък за Голф 5 PLUS - това за мен не е голф.
6-цата вече е друго нещо, поне визуално
Не знам само аз ли съм така, ама от Голфовете само четните ме кефят - 2,4,6

Иначе, мен лично петицата особено от вътре никак не ме кефи... направо са се изложили. Да не говорим пък за Голф 5 PLUS - това за мен не е голф.
6-цата вече е друго нещо, поне визуално

Не знам само аз ли съм така, ама от Голфовете само четните ме кефят - 2,4,6

- vwghost
- Автомобил: VW GOLF IV
- Двигател: 1.9 TDI ATD 2002
- Контакти:
Haralampi написа:
И аз не го харесвам ,някак си скучен и евтин е от вътре.Може би не съм виждал GTI HIGHLINE

- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
за 19-20к съм съгласен, но само ако е към2007 година.Все пак е криза и нов базов модел голф е 25000 ,27-8 000
п.с.-в Пловдив май са най-скъпите употребявани автомобили
п.с.-в Пловдив май са най-скъпите употребявани автомобили
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”