Става въпрос за колонките в вратите 16.5см От сега кавам че не искам компонентна система,трябва ми колона която да свири без басс само звук(за тази цела ще правя филтри).Цената която мога да отделя е 60 лева.Ето това са колонките на които съм се спрял и дайде да направиме една дискусия защо едните колони са по добри от другите а не само да срещам отговори "вземи си Херц" MAC AUDIO HERTZ PIONEER SONY
Че баса не е ли звук? Моето мнение е да вземеш херца. На сиди свирят отлично и добре. PIONEER някак си ми се струва дървен звука. Херцовете свирят много по добре от PIONEER-ите, и ниските и високите серии.(лично мнение) МАК-а не го коментирам, не съм го слушал. Сонито не ми харесва. опщо взето избора си е твой.
колега моето мнение е да си вземеш само среди за вратите и ако намериш оригинални високи за таблото а от това което си показал на снимките HERZ нощо друго
отпед на голфа съм с 16,5 на панасоник 3 лентови и имат отли4ни среди и висок без никакви филтри(при интерес може и модела да дам,като ги просвирвам с Алпин).
Ти нямаш, ама моята жена има, че и ботуши с токове носи ... а като седне и докато си намести чантата пълна с разни пилички и хамилки с децата слизаме да чакаме отвън. И приятели с кубинки имам ...
Вчера ме прихвана нещо и сложих една пиезо пищялка с един кондензатор май по добре стана сеха от към високите следобед ще сложа снимчица че сега изчезвам на даскало