Днес в "хубавия" слънчев ден реших да поработа по количката,а и понеже имам огромното желание да дойда с нея на събора трябва да се направят още доста неща.Купих си нов маследн датчик понеже стария според мен ми правеше някакви номера.Отвих до с лула 24,но в първия момент не забелязах,че : резбата е останала на него Чух се с нашият колега и приятел BugmaN и той ме посъветва някой неща,които най-вероянто ще предприема,но понеже всеки има някаква интересна история с тези красавици може още някой съвет да е от полза.Да се прави втулка и да се вкара датчика в него е изключено понеже знаете какво става след това.Може да се направи евентуално след като се свали мотора,но за сега не смятам да го пипам.Благодаря предварително и нагласяйте красавиците,че 27-ми идва
След доста чудене от моя страна реших да направим резба и да се вкара втълка,в която да стои малсения датчик.Въпрекеи рисковете намазахме с грес метчика и направихме малко по-голяма резба.След това намалихме резбата на датчика и разликата от 1 мм се обра посредством втълката.Сложих си нова дифтунга,притегнах лекичко новият датчик и сега се надявам всичко да е наред.Много внимателно се действаше и ме съмнява да е попаднала някоя стружка вътре.Това е от мен,ако има някой с подобен проблем може темата да му е от полза