Официално: Новият Golf VI R
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Официално: Новият Golf VI R
Голфовете имат едно качество в дизайна си, което никоя друга марка автомобили не постига, а именно бавното харесване и дългата любов. При голфовете липсва ефекта УАУ! Смисъл като го видиш и започваш да се чудиш: Това харесва ли ми? Не ми ли харесва? Докато един ден осъзнаваш, че това е любов и не искаш да видиш друга кола....била тя с най-мазния италиано-френски хипер дизайн....
-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
точно това си говорихме с един мой приятел от Америка(притежател на МК5 R32). като излезна голф 5 всички го хулеха и казваха, че голф 4 е много по-добър, сега вече всички фенове го харесват, така ще стане и със 6-цата, въпрос на време.
но някак си ми си струва, че тази 6-та серия на голф някак си минава между другото. или може би мисленето ми е продиктувеано от горенаписаното
но някак си ми си струва, че тази 6-та серия на голф някак си минава между другото. или може би мисленето ми е продиктувеано от горенаписаното

- worldcoolesdude_
- Автомобил:
- Двигател:
devil_vas написа:точно това си говорихме с един мой приятел от Америка(притежател на МК5 R32). като излезна голф 5 всички го хулеха и казваха, че голф 4 е много по-добър, сега вече всички фенове го харесват, така ще стане и със 6-цата, въпрос на време.
devil_vas написа:точно това си говорихме с един мой приятел от Америка(притежател на МК5 R32). като излезна голф 5 всички го хулеха и казваха, че голф 4 е много по-добър, сега вече всички фенове го харесват, така ще стане и със 6-цата, въпрос на време.
Тук сам бе еи ме на и в този форум пиша!

Ли4но аз в момента не бих си взел мк6, и докато волво не пуснат ц30 с халдекс, ше си джъткам р32-ката

chefito написа:Голфовете имат едно качество в дизайна си, което никоя друга марка автомобили не постига, а именно бавното харесване и дългата любов. При голфовете липсва ефекта УАУ! Смисъл като го видиш и започваш да се чудиш: Това харесва ли ми? Не ми ли харесва? Докато един ден осъзнаваш, че това е любов и не искаш да видиш друга кола....била тя с най-мазния италиано-френски хипер дизайн....
Голата истина

- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Приказката за Лисицата и гроздето я знаем
много як модел са извадили 

- zdrash
- Автомобил: Touareg 7P
- Двигател: CVWA
много як модел - Голф със задница от Туарег - никво въображение - срам
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Голфа си е много хубав даже.Сигорен съм,че с леки подобрени от страна на собственика това животинче ще стане уникално и с тези характеристики на двигателя какво повече му трябва на човек 

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
След 10-15 години ще му скъсаме гумите от каране 

- sharko_11
- Автомобил:
- Двигател:
след 10 15 години ште сме окасани да го караме 

- sharko_11
- Автомобил:
- Двигател:
ам кат гледам маи са две коли новото scirocco отпред апак отзад както по горе е казано toareg но е доста добро 

-
- Автомобил:
- Двигател:
valkilmera написа:Приказката за Лисицата и гроздето я знаем![]()
![]()
![]()
много як модел са извадили

- zdrash
- Автомобил: Touareg 7P
- Двигател: CVWA
devil_vas написа:http://www.worldcarfans.com/109092121899/volkswagen-golf-r-scirocco-r-hit-the-racetrack-video
enjoy!!!
Къв енджой ?? широкото беше 72 бона и то не R- за "народна кола"според мен са се объркали от ВАГ по тежко отколкото с файтона
( лично според мен повече от 35-40 000лв. не е реална цена за такъв тип автомобил)
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
zdrash написа:devil_vas написа:http://www.worldcarfans.com/109092121899/volkswagen-golf-r-scirocco-r-hit-the-racetrack-video
enjoy!!!
Къв енджой ?? широкото беше 72 бона и то не R- за "народна кола"според мен са се объркали от ВАГ по тежко отколкото с файтона
( лично според мен повече от 35-40 000лв. не е реална цена за такъв тип автомобил)
Винаги съм го мислил това, но ме беше срам да си го кажа

- cenitel
- Автомобил:
- Двигател:
Тази марка и моделите автомобили са народна марка,но това не значи да са най-евтините на пазара.Поради простата причина,че са доста качествени автобомили(изработка,материали,амортизация)просто има други марки,които са доста зле в това отношение и затова има коли с по-ниски цени.Стига сега,ако сте фенове на марката сте просто фенове и си я харесвате,а не само,защото не може дА си купите по-скъпа кола.R-сериаята си е скъпа,но така са казвали и за голф гти 2 и вижте го сега.Повечето още се карат и са на повече от 300 хил км повечето.Така,че може сега да не го харесвате или да ви е скъп,но след време като паднат на под 20-25 ще се карат повече и в тази част на европа.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”