Задно гърне за Голф 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Задно гърне за Голф 4
Здравейте колеги! Искам да питам за ориентировъчна цена на задно гърне за Г4, понеже 116 лева ми се струват много, а така ми казаха. Мерси !
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Re: Задно гърне за Голф 4
Има и по-евтини по разните квартални гаражчета и след 2 години на газ се оказва че пак е пробито... Дори за Г2, където порпинцип всичко е много евтино, задното гърне хубаво е 100 кинта с монтажа.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За 20 лева по-евтино не си заслужава. Явно това е нормална цена. След 2 години пак трябва да правя, а май няма смисъл.... В Крафт ми казаха тази цена. Май задното гърне беше заедно с тръбата и затова става така.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
javor_bg написа:За 20 лева по-евтино не си заслужава. Явно това е нормална цена. След 2 години пак трябва да правя, а май няма смисъл.... В Крафт ми казаха тази цена. Май задното гърне беше заедно с тръбата и затова става така.
Това е цената, в крафт поне внимават като работят, но имай предвид че работата им се плаща отделно

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да, читави са. Работата е 30 лева за смяна на гърне.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
javor_bg написа:Да, читави са. Работата е 30 лева за смяна на гърне.
Действай, един път ми трябваха и бяха затворили та смених гърне за същите пари при един квартален майстор - 10см на дясно го беше закрепил въобще не си заслужава

- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Провери за цена в ЕМ-Комплект...!?
Аз съм страшно доволен от тях до момента - много много любезни от приемчика през майсторите до касиерката и работят много професионално!
Веднъж ми сменяха мека връзка, втория път смяна на масло и филтри + проверка ходова част, а последно - разните манипулации по генерацията и катализатори като бях закъсал...
И цените им са съвсем ок според мен...
Аз съм страшно доволен от тях до момента - много много любезни от приемчика през майсторите до касиерката и работят много професионално!
Веднъж ми сменяха мека връзка, втория път смяна на масло и филтри + проверка ходова част, а последно - разните манипулации по генерацията и катализатори като бях закъсал...
И цените им са съвсем ок според мен...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”