потене на стъклата ?
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
Re: потене на стъклата ?
Колега, проблема ти е в парното или по скоро в радиаторчето. Това сивкавото е антифриз, който е доста вреден за вдишване и те съветвам да не отлагаш ремонта му. Приготви си за всичко някъде около 25-30 лева за радиаторче, 15-20 лева за антифриз и вече другото каквото ти каже майстора за работата освен ако не се справиш сам. Успех !!
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
значи около февруари март карах на вода малко време понеже се прецака помпат и изтече антифриза и след смяна на помпата долях вода и бях промил охладителната система с вода но като карах на вода пак ставаше сивкаво абе чух че тези новите радияторчета не са хубави като старите предполагам 2ра ръка е около 10 15 лв наи добре да търся някое читаво и да пробвам а иначе пара няма може би защото е малк пукнато, то ще с покаже селд смяната благодаря на всичкиDon_Castelano написа:Колега, проблема ти е в парното или по скоро в радиаторчето. Това сивкавото е антифриз, който е доста вреден за вдишване и те съветвам да не отлагаш ремонта му. Приготви си за всичко някъде около 25-30 лева за радиаторче, 15-20 лева за антифриз и вече другото каквото ти каже майстора за работата освен ако не се справиш сам. Успех !!
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
един приятел вчера ми каза че това сивкавото ми става понеже съм нямал филтър на купето
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
Колега, твърдоглав си !
Двойките нямат филтър за купето и не се занимавай с глупости да купуваш 2-ра ръка радиатор. Аз съм вече 2-ра година с радиатор за 26 лева и зимата става баня. Решавай си проблема на време, защото после ще плачеш - от личен опит ти го казвам - стъклата стават мъгляви и не може да се кара, мирише ужасно и парното е слабо. Пак си помисли !!!
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
колега не че съм твърдиглав просто не искам да се получи така че да сменя радияторчето и пак да си ми става сивкав прозореца понеже пак го казвам нямах проблеми с това и ми се случи това почна да ми става сивкаво когато един приятел рано сутринта се качи с 3в1 и ми се стори че парата от кафето направо почна да се полепва по прозореца след като го изчистих с парцал за стъкла до следващото му качване с кафе нямах проблем, следващата седмица пак така почистих прозореца и нямах проблем ама след тва почна чат пат да става такла прозореца че ще сменям радияторче ще го семня решил съм вече но чух че новите не са били качествени но щом казваш че си доволен,не се сваля цялото табло нали колегаDon_Castelano написа:Колега, твърдоглав си !Двойките нямат филтър за купето и не се занимавай с глупости да купуваш 2-ра ръка радиатор. Аз съм вече 2-ра година с радиатор за 26 лева и зимата става баня. Решавай си проблема на време, защото после ще плачеш - от личен опит ти го казвам - стъклата стават мъгляви и не може да се кара, мирише ужасно и парното е слабо. Пак си помисли !!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”