Намира се близо до Нов Български Университет, като караш по Монтевидео в посока Овче Купел, точно пред входа на НБУ вдясно, кара се по една доста разбита улица. Сервиза се намира до една доста голяма поляна която е невъзможно да не си виждал от дясно на Монтевидео точно преди да влезеш в Овче Купел.
Да не е едно като гаражче малко изглежда? В този квартал майсторите са доста несериозни и искат да изкарат много пари с малко труд. Лични наблюдения. А и между другото луфт в биелните лагери се установява при свален колянов вал по два начина. 1. Биелата се хваща в право положение и като се бута нагоре надолу с ръка си проличава. 2. Другия начин поне които правят при моторите е като се провисне вала надолу хванат за биелата се уря с ръка връз нея и се чува. Ама тоя втория не знам дали става при коли. Не съм го тествал още.
AUDI написа:При високи обороти и рязко спиране на подаването на газта се чува едно тихо изтракване, по това се позна за какво става дума.
Ей тука музика.. как пък се наведохте на тази мисъл?
Направо ме разбихте..
Я се обади наистина на Ваското 1 .... може да го поразходиш ако има време, ама поне ще спестиш някой и друг лев.. ако не е късно вече...
Колега не знам ама най-добре направи както те съветва и Вили-то. Закарай Васко1 да погледне кво магерат тея уж се едно ти е приятел и да си каже мнението той. И знай тия разбирачи в Овча Купел вера да им немаш. На мене днеска изместване в моста от 5 до 7 мм ми изкараха че цялата кола била крива и току виж нищо не можело да се напраи. Хахахахаа
Много съм съгласен, но утре сглобяват двигателя, та може само сутринта да се види, ако vaskoto1 е свободен утре сутринта и има възможност, ще бъда изключително щастлив да чуя мнението му, харесвам си количката, не искам да я продавам или да ми я осакатят!
Еми мене тукашните така ме посъветваха. Викат продай я на части тво онва. Не правят сметка колко труд съм вложил в нея. Сега тва че ги мързи и нямат техниката е отделен въпрос. Заболя ме сърцето като чух тези думи, прибрах си я и сега ще събера парички да си я разпънат с компютри както си му е реда. Затова си закарай майстор който е мераклия а Васко ми се струва такъв нищо че не го познавам лично.
предполагам че са изпаднали аксиалните лагери( полумесеци) на вала, и от там при всяко натискане на съединителя вала е стържел в блока. ако е така много лошо и почти непоправимо
Братле, не знам какво е положението при тебе, но един приятел имаше точно същия проблем на Ауди Б4 90 коня. Каркаше си колата обаче на път чат-пат му светваше лампата на маслото. В сервиз на познати му казаха, че колата е много зле. Той така си я караше и си търсеше моторче на старо. И си намети един брой и си го изменка и си кара сега пак Аудито.