цена на бобина?
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Re: цена на бобина?
Сега ми кажи, че си и руса и можем напълно да преустановим автомобилните спорове.
- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
Руса не съм. А и не виждам какво общо има русото. Предполагам се имаш за голям специалист и не може една блондинка да знае повече от теб. Ако греша-поправи ме 
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Gal написа:Руса не съм. А и не виждам какво общо има русото. Предполагам се имаш за голям специалист и не може една блондинка да знае повече от теб. Ако греша-поправи ме
Ами не съм специалист. Просто смених четири автомобила VW за по-малко от 3 години. Занимавах се с какви ли не бъгове и повреди. Що годе познавам пазара, моргите, сервизите и тн.
Далече съм от идеята, че съм знаещ и разбиращ. Аз съм водач, а не механик. Познавам обаче две жени които разбират повече от мен в областта на автомобилите и конкретно VW и мога да ти гарантирам, че няма нищо женско в тях
Ти си прави изводите...
Коментирах темата защото не ми се е случвало веднъж да горя бобина с комутатор.
Щом обаче ти мило моме имаш повече за споделяне в областта... моля! Няма да се натягам ама хич
ПП
Ако пък ти се спори можеш да ми напишеш на лична какво се гледа при покупката на бобина втора ръка за да не се изпържиш и какви са евентуалните ядове които дава в процес на работа и не могат да се хванат на първо тестване
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Русо гладно нема
Двамата по-горе са виновни, те започнаха, па я нали съм си шиле, подведоха ме да наспамя.
Двамата по-горе са виновни, те започнаха, па я нали съм си шиле, подведоха ме да наспамя.
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Мисля ,че темата за цената на бобината се изчерпи 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”