ninja_1 написа:Не че нещо,ама на вътрешното каре,6-те болта са захванати 2х2 с едни 3 подложни ламаринки.При тебе има ли ги?
Сичко си е така както трябва колега ламаринки сичко.Проблема е бил другаде.Бях я закарал при един некадърник да ми сменя съединителя обаче ми го сменя 3 дена и аз се ядосах на 3-тия ден и му казах да действа по барзо като трагна да я праи неможа да сложи притискатела вика ми не пасва тряяя да е друг а то друг няма за тоя модел а е точно този които купих после ми вика ми за да го сложа тряяя смениш маховика и куп простотии ми надранка и аз му викам ко искаш да сменя и колата и накрая ест ми сложи само феродовия диск защото тои беше заминал нацяло.И тогава като го е зглобявал и е слагал полуоската е запилил самото каре леко и то от падането дет се е суркало по земята първия пат и се е заоблило и не е се е закопчавало с чашката вчера купих ново каре и нова чашка и сега мисля че вече няма да има проблеми.А скоростите като е паднала полуоската е изкривила някво желязо за скоростния лост и трябваше да се изправи сека сичко е супер и колата си е в движение се пак мерси за помоща и мненията