като го видя ще го питам.
Интериорно тарикатско осветление
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
не знам дали сте измислил вече схема но май това ви трябва
http://www.electronic-circuits-diagrams ... ages/3.gif
http://www.electronic-circuits-diagrams ... ages/3.gif
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Bojo написа: Сигурно това регулиране е пречело на алармата <кой знае по каква причина> и пича кифла ми го е махнал![]()
като го видя ще го питам.
няма за какво да го питаш-това го е направил заради 2 причини-
1 може алармата да индикира отворена врата докато закъснението угаси плафона.
2 може токочуствителния датчик да се задейства заради закъснението.
зависи от алармата разбира се но според мене може да го върже пак-не мисля че ще пречи много.
-
GolfSynchro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
Sisq0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Евентуалните благодарности са изцяло за Данаилов.. Ники е човека който се е захванал с нещата.. днес ми конфискува плафона от голфетката за некви замервания ли експерименти ли що ли... кво да прайш - с луд ЕнДженер можеш ли да спориш
п.п.
дидо >> герои и трябват на държавата я..с тея цени на нафтата трябва да си герой да буташ дизеларка ..
мръсна работа ейй колеги.. мръсна.. черни дни за наш'те печки.. доживях любимото гориво да е по-скъпо от бенза.
п.п.
дидо >> герои и трябват на държавата я..с тея цени на нафтата трябва да си герой да буташ дизеларка ..
Малко да я съживя тази тема, за да не пускам нова. Това закъснение аз си го имам фабрично при заключване на колата. Като вляза вътре и затворя вратата също има закъснение.
ОБАЧЕ аз искам като натисна дистанционното да си отключа колата, осветлението вътре да се пуска. Някакви идеи?
п.с. за Г3 става въпрос
ОБАЧЕ аз искам като натисна дистанционното да си отключа колата, осветлението вътре да се пуска. Някакви идеи?
п.с. за Г3 става въпрос
vaskoto1 написа:HF написа: ...Някакви идеи?....
идеи да искаш.
към отключването се слага едно реленце което се задейства от импулса на отключване и пингва една маса към бутона->времезакъснителя ти го поема и свети докато не си отвориш вратата. нататък ти се изяснява нали?
някакви side effects? Иначе звучи абсолютно логично.