batmilko написа:не защитавам идиота извадил пистолет за такова нещо
негодуванието ми е срещу "всеобщото огромно възмущение"... при положение, че постъпката му не е по-различна и по-възмущаваща от неща, които стават всеки ден по пътищата ни
в които всички 100 от вас и 1000 от нас(прав си за звученето) правят/вим всеки ден
та крадеца викнал дръжте крадеца и т.н.
bugster написа:постъпката му е МНОГО ПО-РАЗЛИЧНА И ВЪЗМУЩАВАЩА ...
batmilko написа:а дали пък причините не са в малоумната организация на движение и в НЕприлагането на закона за движение по пътищата
един извадил пищов на кръстовище - да е убил някой?
а 100 като вас утре ще изпреварят като малоумни - поне един ще се убие!
потресаващо
batmilko написа:bugster написа:постъпката му е МНОГО ПО-РАЗЛИЧНА И ВЪЗМУЩАВАЩА ...
Еми възмущавайте се тогава... току виж сте оправили движението и културата ни така
groznika написа:
....В противен случай най-малкото подобни нещастници остават с впечатлението, че всичко е позволено и могат да простеят безнаказано.....
groznika написа:На орион преди време слезе някакъв тупан с бухалка пак на някаква женица да се прави на мъж...
За мен подобно поведение говори за сериозни проблеми с мъжествеността...
batmilko написа:и groznika и Luciano
прочетете всичките ми мнения
и да - предпочитам да слезе някой и да ме заплашва с пищов (без да ме гръмне разбира се), отколкото да слезе някой без пищов и да ме счупи от бой![]()
па нека се "накендзам"
hooligans написа:ще мислиш за да се правиш на интересен
batmilko написа:ще го осъдят дръжки, ще каже, че я е заплашил с воден пистолет и кво...bugster написа:LILO&STICH написа:и аз го слушах,и полицаите до мен слушаха![]()
Дупе да му е яко сега на този.Казаха,че го пускат за национално издирване,а госпожата я издирват да даде показания
хохооо
тук ще стане интересно ако се случи това което наистина казваш
лично много бих се зарадвал да науча продължението на историята и този да го съдят
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта