Съдията ли е виновен на Левски???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Т.Батков: "...THIS BRITISH HOMOSEXUAL BROKE THE GAME..."
Аз лично съм съгласен с това твърдение. Просто гугудката си изпълни поръчката. А това че Домовчийски и Коприваров изпуснаха чисти положения е така, но и да бяха вкарали щеше да последва дузпа или нов червен картон като на мача Севиля - Зенит. Истината е, че за да продължим по-напред трябва да бием много яко, да се вкарат поне няколко гола за да не може и съдията да ги спаси, а за съжаление, чак такъв потенциал нямаме
иначе реално можехме да вземем този мач ако не беше обърнал свирката след 20-тата минута, но уви...
Аз лично съм съгласен с това твърдение. Просто гугудката си изпълни поръчката. А това че Домовчийски и Коприваров изпуснаха чисти положения е така, но и да бяха вкарали щеше да последва дузпа или нов червен картон като на мача Севиля - Зенит. Истината е, че за да продължим по-напред трябва да бием много яко, да се вкарат поне няколко гола за да не може и съдията да ги спаси, а за съжаление, чак такъв потенциал нямаме

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
evgenyh написа:Т.Батков: "...THIS BRITISH HOMOSEXUAL BROKE THE GAME..."
Аз лично съм съгласен с това твърдение. Просто гугудката си изпълни поръчката. А това че Домовчийски и Коприваров изпуснаха чисти положения е така, но и да бяха вкарали щеше да последва дузпа или нов червен картон като на мача Севиля - Зенит. Истината е, че за да продължим по-напред трябва да бием много яко, да се вкарат поне няколко гола за да не може и съдията да ги спаси, а за съжаление, чак такъв потенциал нямамеиначе реално можехме да вземем този мач ако не беше обърнал свирката след 20-тата минута, но уви...
Аз пък не съм съгласен с това изказване, защото винаги когато биете, го отдавате на това, че Левски играли като тигри, като лъвове, като ястреби и незнам си какво там още епитети журналистки... пък когато ви одрънкат - съдията педерас але алеее... то и за ЦСКА се отнася, изобщо такива сме си като българи. Не можем да приемем, че толкова си можем. Освен това съвсем ясно си личи, че не сме за там. Да сте чули някога шефа на Челси или на Реал Мадрид да се опитва на развален английски да обижда съдията и да нарича играчите на другия отбор "говеда"?

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dimoboy
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="VW_FEN"][/quote]
Аз лично гласувах с "да" , но съм съгласен на 100% с колегата че не това е начинът и не това са думите с които трябва да се коментира мача и съдийството, особено от собственика на отбора. Защото колкото и добре да играем, с такива "селски" изказвания след мача просто показваме че не сме за тези турнири.
Аз лично гласувах с "да" , но съм съгласен на 100% с колегата че не това е начинът и не това са думите с които трябва да се коментира мача и съдийството, особено от собственика на отбора. Защото колкото и добре да играем, с такива "селски" изказвания след мача просто показваме че не сме за тези турнири.
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
evgenyh написа:някой определено не е гледал мача, ама май това не съм аз
Ами и аз го гледах. И?
Мога да ти дам доста по- обективно мнение от твоето, ама няма да го направя щото половината форум ще ми скочи, че не съм българин и че говоря тъй щото съм цесекар.
За това - честит ви четвъртфинал и спирам да пиша в тая тема.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Добре.Да попитам всички които са на мнение ,че Левки е ощетен и то много.И се помага само на по силния.
Дали преди няколко мача Топузаков не беше за гонене с лилав картон и не беше изгонен.
Дали след това един отбор не подаде жалба защото Левски си вкара два гола от "спорни" статични положения.
Дали Левски щеше да победи един отбор ,който си продаде почти целия отбор.(тук става въпрос за късмет)
И искам да споделя моето мнение.Райли можеше да изгони Бардон 10мин. по рано ,но няамше картон.Можеше да не повтаря статичното положение пред вратата на Шалке ,но той го повтори.После повтори и ъгловия удар.Но да се върнем на картона.До този момент той показва еднакъв критерии и за двата отбора.След това идва спорния фаул ,който той НЕ МАРКИРА.Оставя играта да продължи ,но асистента маркира за нарушението и най вероятно му е дал жест за картон.Така ,че има много неизвестни относно този картон.Не се самозаблуждавайте.Това е голям успех не само за Левски ,но и за цяла България.Как може ,Челси да отпадне от ШЛ без да има такива изказвания ,обиди ,сравнения и простотии.Като всеки може да направи сметка колко пари са хвърлили Челси ,колко Левски ,че седмичните заплати на футболистите там са почти колкото годишния бюджет на Левски.хората са приели съдииските грешки ,като част от играта.Стига те да не са умишлени.Айде ,че станах голословен вече
Дали преди няколко мача Топузаков не беше за гонене с лилав картон и не беше изгонен.
Дали след това един отбор не подаде жалба защото Левски си вкара два гола от "спорни" статични положения.
Дали Левски щеше да победи един отбор ,който си продаде почти целия отбор.(тук става въпрос за късмет)
И искам да споделя моето мнение.Райли можеше да изгони Бардон 10мин. по рано ,но няамше картон.Можеше да не повтаря статичното положение пред вратата на Шалке ,но той го повтори.После повтори и ъгловия удар.Но да се върнем на картона.До този момент той показва еднакъв критерии и за двата отбора.След това идва спорния фаул ,който той НЕ МАРКИРА.Оставя играта да продължи ,но асистента маркира за нарушението и най вероятно му е дал жест за картон.Така ,че има много неизвестни относно този картон.Не се самозаблуждавайте.Това е голям успех не само за Левски ,но и за цяла България.Как може ,Челси да отпадне от ШЛ без да има такива изказвания ,обиди ,сравнения и простотии.Като всеки може да направи сметка колко пари са хвърлили Челси ,колко Левски ,че седмичните заплати на футболистите там са почти колкото годишния бюджет на Левски.хората са приели съдииските грешки ,като част от играта.Стига те да не са умишлени.Айде ,че станах голословен вече

- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега виж проблема не е че е дал червен картон проблема е в това че дори Бардон няма допир до друг футболист, там е целия момент .................тои недокосна никои и беше изгонен просто така. + това Ларсен трябваше да бъде изгонен много преди Бардон. Ясно е че няма да ни пуснат по напред но все пак си ни е яд защото ма4а тръгна много хубаво. А това което направихме още 15 год няма да го повторим или някои друг бг клуб даго направи .......................дано греша но...................след като видях вечното"дерби" незнам.................необичам да се мешам в другия клуб, но конкоренцията ще ни равиее футбола и смятам че по смешен отбор на цска аз не сум виждам. и 7:1 съм гледал и 5:0 но тогава пак бяха на светлинни години от сега.
- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
an
анкетата е неадекватна това е всъщност кой за кой отбор е Левски и ли ЦеСКА
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Bluefen аз те разбирам ,но да знаеш ,че също може да се дава картин за опасна игра.Не твърдя ,че Бардон е за картон ,но да предположим ,че даден футболист се засилва прекомерно и влиза отзад на футболист от противника и само чистата случайност го предпазва от контизия.Не мислиш ли ,че трябва да се предупреди.Ако Бардон беше закачил футболиста с това подлагане ти гарантирам ,че той нямаше да играе доста време.целия проблем идва от това ,че му е втори картон.Ако това беше първи картон никой нямаше да каже нищо.Мнението на всеки щеше да е "еми такъв му е критерия"
Върни се в “ОФФ-Топик - други”