Колеги, получава се ня'ква аномалия с колата ми (Г3 1,6ми 1993г АБУ)
преди около 1 месец си смених амортесьорите отпред,както и тампоните на носачите (малкия и големиа) и от тогава каточели не е същата на пътя.
В движенив ако леко прикрепям волана и мина през някаква неравност с около 70км/ч, волана започва да се лашка а с него и цялата кола. правилсъм си тестове и послвдният път щеше да е фатален за колата, да не говориме че над 100км/ч при преминаване през дупка тръгва на ляво или на дясно. Получава се ефета на КОЛУВОЗА
които са казали в колу..... знаят незнам как да ви го опиша за това пиша какво и е поведението на пътя. също така при пълен ляв или десен волана се заклинва в крайно полужение и при потегляне не се изправя (а преди си изправяше сама след като завия и пусна волана)и каточели завива повече сега обръщам на по-малко разтояние и за това че точилата свиват повече къса маншона на дясното точило.
Тези аномалий се засилиха когато се връщях от Свищов, обърках пътя,ядосах се и тръгнах да въртя гуми в един разбит участък от пътя.
друго не се сещам.
Сее ми предницата РЕШЕНО!
- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
Сее ми предницата РЕШЕНО!
Последна промяна от policevidin на Вто 29 сеп 2009 21:24, променено общо 1 път.
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сее ми предницата
а реглаж на предницата след смяната на амортисьорите направи ли?
маи си забравил
маи си забравил
- policevidin
moimoimoi написа:а реглаж на предницата след смяната на амортисьорите направи ли?
маи си забравил
Точно това и аз сега обмислям. Той маистора каза че е направил реглаж ама аз незнам що му неам вера на техниката с която работи (старичка е)
заправих да спомена че и накрайниците са ми поразбити малко

-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
а иначе какви ти са амортесиорите какжи са ти да не са ти дали някжо по меки дето не са ти замодела знам ли,ина4е аз така се прецаках жсякои ми казжа е тия амортесиори са ти изпусналисменяи ги поръчвам си пълнители пна монрео по каталог какжито излизат слагам ги промяна няма 170 лежа на вятъра иначе и моята сее малко можеби колега иди на друго място да ти замерят предницата с каква кола си?
- policevidin
(Г3 1,6ми 1993г АБУ)
амортесьорите са си бетон в смисъс добри са, много съм доволен от тях (Билщяин ли са, Бирщаин ли са) само това дето не се държи като хората се едно има някъде Луфт
амортесьорите са си бетон в смисъс добри са, много съм доволен от тях (Билщяин ли са, Бирщаин ли са) само това дето не се държи като хората се едно има някъде Луфт
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
колега сещам се за какво сеене става въпрос маи си за реглаж аз на ладата като смених кормилната кутия маико мила еджам е удърйа6 сее та се не трае има вероятно да ти е от нергулирана предница брат ако маистора е бил без очила хехехех
- policevidin
ММмммммм даммм и аз карам Ладичка и съ имал същият проблем чак сега се сещам
тръгвашч ту на ляво ту на дясно. НО защо не е изяла гумите до сега???
тръгвашч ту на ляво ту на дясно. НО защо не е изяла гумите до сега???-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Проверка/реглаж на преден мост(стенд),но преди това да се отстранят луфтове(кормилни накрайници-изобщо по кормилна система)
Ей,колега-разсмя ме-"ТОЧИЛО"(превод в ефир-"колело"),да го ева Ломско-Видинския цветист диалект
,понякога е много точен във възможността да опишеш неописуемото...
Ей,колега-разсмя ме-"ТОЧИЛО"(превод в ефир-"колело"),да го ева Ломско-Видинския цветист диалект
- policevidin
emo-gar написа:Проверка/реглаж на преден мост(стенд),но преди това да се отстранят луфтове(кормилни накрайници-изобщо по кормилна система)
Ей,колега-разсмя ме-"ТОЧИЛО"(превод в ефир-"колело"),да го ева Ломско-Видинския цветист диалект,понякога е много точен във възможността да опишеш неописуемото...
е какво да направя, тук е така нима не знаеш
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
policevidin написа:emo-gar написа:Проверка/реглаж на преден мост(стенд),но преди това да се отстранят луфтове(кормилни накрайници-изобщо по кормилна система)
Ей,колега-разсмя ме-"ТОЧИЛО"(превод в ефир-"колело"),да го ева Ломско-Видинския цветист диалект,понякога е много точен във възможността да опишеш неописуемото...
![]()
![]()
е какво да направя, тук е така нима не знаеш
Знам ви бе,шашкъни

- policevidin
Re: Сее ми предницата Решено!
Благодаря на всички отзовали се:.....
проблема не мога да кажа на 100% от къде е защото ми бяха разбити тампоните (и лагерите) на макферсоните както и по един външен накрайник от ляво и дясно И реглаж в което най-много се съмнавам че е бил проблема, но и другите неща са го по оплескали..... както и да е 130лв. и е като нова
ето малко видео за степента на разбито!
http://www.vbox7.com/play:2dc70b1a
http://www.vbox7.com/play:9fe67a66
проблема не мога да кажа на 100% от къде е защото ми бяха разбити тампоните (и лагерите) на макферсоните както и по един външен накрайник от ляво и дясно И реглаж в което най-много се съмнавам че е бил проблема, но и другите неща са го по оплескали..... както и да е 130лв. и е като нова
ето малко видео за степента на разбито!
http://www.vbox7.com/play:2dc70b1a
http://www.vbox7.com/play:9fe67a66
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”