хубаво лошо руска кола няма да си купя

jordanpar написа:......,а щом досега никой в темата не е казал ''прилича ми на това,прилича ми на онова'',значи колата си има своя индивидуалност.
joromnt написа:Хубавица е тая машинкаПоклон пред братята руснаци.
Всички тук плюете по Ладите и Москвичите, все едно сте седнали направо в Ролс Роиси като сте се родили. Само че повечето от вас забравят кои набор са тия коли, и че още се движат по пътищата, което малко или много значи че има живот в тях. И че има руски коли които са по-стари от половината членове на форума и са все още в движение.
moimoimoi написа:joromnt написа:Хубавица е тая машинкаПоклон пред братята руснаци.
Всички тук плюете по Ладите и Москвичите, все едно сте седнали направо в Ролс Роиси като сте се родили. Само че повечето от вас забравят кои набор са тия коли, и че още се движат по пътищата, което малко или много значи че има живот в тях. И че има руски коли които са по-стари от половината членове на форума и са все още в движение.
колега в голяма заблода си изпаднал
не годините са основно определящи за една кола,много ясно че като е на 20-30 хиляди километра ще се движи и върви та и на 100 години да е
ама лада на 300-400 хиляди не съм видял без да е отварян мотора за н-пътя за основен ремонт
просто тия коли-лади москвичи жиги са измислени и после 40 години никакво развитие и напредък технологично
имах една лада новичка,маслото на 10000 се сменяше,нещо да лопне и се сменяше,и кво-на 200000км двигателя беше тотално износенруска ралта
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта