Освежаване цвета на волана
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Освежаване цвета на волана
Някой знае ли начин за освежаване цветана волана, защото той избледнява от слънцето. От черен се превръща в сив. Очаквам мненията ви по въпроса. 10х:)
волан
Въпроса ми е няма ли някаква боичка скоято да се пръсне и да си спестя 60лв за претапициране, за тия пари спортен волан ще си взема
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
нЕма такъв филм.
с каква боя мислиш,че ще стане?
ако е акрилна или нещо от типа ще се напука и ще пада.
самият волан е от доста пореста материя.отделно за да го почистиш колко мизерия има по него не е истина.
вземи си спрей за табло пръсни волана забърши хубаво. ще светне
един калъф за 5 кинта му слагаш и е слънце.
с каква боя мислиш,че ще стане?
ако е акрилна или нещо от типа ще се напука и ще пада.
самият волан е от доста пореста материя.отделно за да го почистиш колко мизерия има по него не е истина.
вземи си спрей за табло пръсни волана забърши хубаво. ще светне
един калъф за 5 кинта му слагаш и е слънце.
Колега ако искаш може да вземеш да го измиеш ама много хубаво с препарат и после вземаш парафин от некоя аптека и след като изсъхне го намазжаш хубаво. Чакаш да изсъхне и попиваш излишъка да нее мазен че 6те се лъзга много
рябва да помогне в някаква степен. Нема да е като нов ама....за без пари толкоз. 

волан
Ясна е работата, пробвал съм с препарат за табло, никакъв ефект. Явно наистина такъв филм нема;)
P.S.Калъф съм сложил, но най-удобно ми е да карам без него, защото волана става по-дебел от калъфа
P.S.Калъф съм сложил, но най-удобно ми е да карам без него, защото волана става по-дебел от калъфа
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: волан
access написа:Въпроса ми е няма ли някаква боичка скоято да се пръсне и да си спестя 60лв за претапициране, за тия пари спортен волан ще си взема
Type-R - супер оригинален

niikoo_1 написа:access написа:Въпроса ми е няма ли някаква боичка скоято да се пръсне и да си спестя 60лв за претапициране, за тия пари спортен волан ще си взема
И какво не може да се върти ли като не е за 400лв
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
access написа:niikoo_1 написа:access написа:Въпроса ми е няма ли някаква боичка скоято да се пръсне и да си спестя 60лв за претапициране, за тия пари спортен волан ще си взема
И какво не може да се върти ли като не е за 400лв
Не просто е селско, ана много селско.
Може за 100кинта да си земеш оригинален Изота. Аз си взех такъв от Голф3 ГТИ и съм доволен, скоро ще го сменям с МОМО
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: