шум от бензиновата помпа.

Техническа и сервизна информация за Passat
passatko
Автомобил:
Двигател:

шум от бензиновата помпа.

Мнениеот passatko » Вто 04 апр 2006 10:31

Хора на скоро започнах да чужам бензиновата помпа при двийение преди е чувах само като дам на контакт и после спираше сега е чувам и в движение този проблем започна след като заредих бензин.Вазможно ли е да е от некацхестжениа бензин!!!!!
променено заглавие
mod edit: golfer

Потребителски аватар
dano
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dano » Вто 04 апр 2006 12:10

Просто е тръкнала да си ходи къ боклука.
Но е много относително може да си брамчи и да работи още дълго време аможе и изведнъш да спре.
Такаче моят съвет е караш докато неспре ако имаш излишни кинти
отиваш иси купуваш нова и няма дая чуваш

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 04 апр 2006 12:42

Уф, и аз моята я чувам вече и не знам кога ще откаже засега работи, още повече , че карам на газ - да видим до кога ще изкара, иначе нова БОШ е около 300 лв знам

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 04 апр 2006 14:25

One написа:Уф, и аз моята я чувам вече и не знам кога ще откаже засега работи, още повече , че карам на газ - да видим до кога ще изкара, иначе нова БОШ е около 300 лв знам

а колко ще е БОШ само тя си знае mhihi

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 04 апр 2006 14:29

lilo_stich написа:а колко ще е БОШ само тя си знае mhihi

ми ще я питам , ако знае ще си каже без бой ;))))

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 04 апр 2006 20:01

Измери какво налягане ти дава помпата. ако не си сменял филтър гориво го смени и си карай докато спре да жужи.Тогава нова.
И на мен ми жужи от почти 1 година / без 2 месеца/ но дава 6 атм налягане. Най- интересно е че шума се променя при пълен , празен и наполовина резервоар.Преди на пълен не ръмжеше , а само като падне под 1/2 , а сега ръмжи и като съм фул догоре. С вървежа няма проблеми .

Потребителски аватар
doktora
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
Контакти:

Мнениеот doktora » Чет 20 апр 2006 23:12

Щом си на газ ----> Китайска помпа - 100 лв .Защо ти е помпа за 300 лв, щом като основно движиш на газчица. Ако те съмнява Китайката в това колко време ще те изкара, за да не я "мъчиш" да работи, най-удачния вариант е да и прекъснеш работата до като си на "чесновото" гориво. Така ще и спестиш доста работа и "мъки", което ако следваме логиката би означавало да те изкара по дългичко време, стига да не я оставяш на "сухо".

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Съб 22 апр 2006 7:55

Аз преди две седмици смених бензинова помпа, остави ме много неприятно на дълъг път. в рамките на една година пасата изгори 2 помпи, първата и беше дошло времето явно, а втората братовчед ми го метнали нещо и му сложили някаква уж датска помпа, която е толкова датска коклото аз съм китайски император, та на втория месец тя почна да вие на умряло, помислих си че тоя модел са така обаче се прецака точно когато не трябва.

В сервиза в Стара Загора ми предложиха два варианта БОШ и VDO, боша беше 330 лева, другата май 270 или 250 не помня точно. Аз по принцип съм леко скептично настроен към бош и за това взех VDO. тук има интересен момент с гаранцията на помпата ако не се направи промивка на резервоара гаранцията не важи.

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Съб 22 апр 2006 9:08

orgasmatron написа:Аз преди две седмици смених бензинова помпа, остави ме много неприятно на дълъг път. в рамките на една година пасата изгори 2 помпи, първата и беше дошло времето явно, а втората братовчед ми го метнали нещо и му сложили някаква уж датска помпа, която е толкова датска коклото аз съм китайски император, та на втория месец тя почна да вие на умряло, помислих си че тоя модел са така обаче се прецака точно когато не трябва.

В сервиза в Стара Загора ми предложиха два варианта БОШ и VDO, боша беше 330 лева, другата май 270 или 250 не помня точно. Аз по принцип съм леко скептично настроен към бош и за това взех VDO. тук има интересен момент с гаранцията на помпата ако не се направи промивка на резервоара гаранцията не важи.

Мда това с датските части стана много модерно напоследък... Оказва се че една държавица дет се вика един х.й място изведнъж тихомълком се преврнала световен производител на авточасти. Аз досега съм купувал датски макферсони, датски тройник, датски спир.цилиндърчета, датски маншони на полуоски абе има един магазин до нас сичкото му датско... :D

Върни се в “Passat”