Ей едва ли не насила се сдобих с халогени, ама какво да направя че има толкова готини колеги тук... отдавна исках да си сложа, но не ми се занимаваше защото исках по оригиналната инсталация.. ключ да си търся и разбира се хелла с метален рефлектор, но един приятел от опел клуба един ден вика виж какво имам и ми вади бели мигачи бленди и халогени хелла с метален рефлектор, изпаднали му от някъде вика вземай ги подарък

След няколко дена Петко (znaiznaiznai) звъни - искаш ли един ключ с позиция за халогени и ел. регулиране на фаровете, Добрин пък ми го транспортира до София

И вече викам няма как почти събрах комплекта, трябва да се монтира... Петко помага с интрукции, айде от бате Тони реленце и кабели

иииии най-голямото благодаря на Симо (Hertz-a) че днес цял ден се занимава с мойте халогенчета, ей на неговата кола да ги монтирахме нямаше да се старае толкова

не си личи че са слагани допълнително
п.с.. и разбира се да благодаря на Blinder и Yoan4o че помогнаха със събирането на комплекта

Халогенките били без буксите отзад, а момчетата ми подариха от тяхни стари халогени букси
Ще кажете кво пък толкова едни халогени голямата работа, не че са кой знае какво ама пиша тази тема тука, защото се радвам че има такива пичове из форума