Човечноста при "бакшишите"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Човечноста при "бакшишите"
Забелязвате ли ,че вече почти винаги когато се пусне мигач за преустрояване или при излизане от пряка.Повечето таксита проявяват толеранс и те пускат.
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
VWGT написа:отстъпват само когато им свети червената лампа, апарата чука и помпичката работино минат ли на "зелена вълна" незнам дали са толкова културни
Точно това бях тръгнал да пиша.
По повод спирането на пешеходна пътека миналата седмица чух следния разговор:
Бакшиш: Що пресичаш тука, ма селянко?
Пешеходка: Защото това е пешеходна пътека.
Бакшиш: И кво от това?
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
Когато някой даде мигач, винаги го пускам, както и обратното. Нахалници дето си мислят, че си им длъжен не пускам никога!
Re: Re ...
Mega написа:Когато някой даде мигач, винаги го пускам, както и обратното. Нахалници дето си мислят, че си им длъжен не пускам никога!

btw. имам 3-ма приятели бивши бакшиши - до един много точни момчета.
Возили са ме и бакшиши - също много точни и коректни към останалите на пътя, но по -голямата част са гадна измет
- Memo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз по този повод искам да кажа какво съм заблелязал. Всеки ден минавам през едно и също доста натоварено кръстовище с 3 ленти. Лявата е само за наляво, срещу нея има островче, поради което е най-празна. Та там се изявяват някой елементи, които за да не чакат в средна се забиват в лява и преди светофара почва едно супер нагло натискане понякога и без мигач - направо ти влиза в колата и искаш не искаш спираш!!! Направо ми е писнало от такива
Колегите софиянци да не се обиждат, но тези нагли елементи са предимно с софийска регистрация.

Колегите софиянци да не се обиждат, но тези нагли елементи са предимно с софийска регистрация.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Memo написа:Аз по този повод искам да кажа какво съм заблелязал. Всеки ден минавам през едно и също доста натоварено кръстовище с 3 ленти. Лявата е само за наляво, срещу нея има островче, поради което е най-празна. Та там се изявяват някой елементи, които за да не чакат в средна се забиват в лява и преди светофара почва едно супер нагло натискане понякога и без мигач - направо ти влиза в колата и искаш не искаш спираш!!! Направо ми е писнало от такива![]()
Точно това ме нервира и мен най-много, така е на Румънското посолство и на Лъвов мост. Правят нарушение като пресичат двойна непрекъсната линия, ако имаше и кой да глобява за това....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”