Стартер на Голф2
-
- Автомобил:
- Двигател:
Стартер на Голф2
Здравейте вчера стартера ми задържа да ви питам от какво може да е
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Стартер на Голф2
здр. колега. предполагам, че са втулките. иди при някой стругар, защото едната се намира в камбаната и трябва да се направи дорник за да се извади. а след това трябва да ти направи и две нови втулки. може и да си купиш втулки ако намериш, не са много скъпи, а май са и по добри защото след като ги направят ги държат в някякво масло за да може по време на работа да се самосмазват. и иди при читав стругар. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
извинявам се че ползвам темата на колегата,ама преди около 2 месеца и половина имах проблем със стартера нещо зацикли свалих го разглобих го и видях че четките му са бая на края насабрах го и го закарах на мастор обясних му и вика че ше го напраи ще види какво трябва да се направи ако ряя втулки тва онва за 1 час стартера беше готов забурса ме 40так за всичко верно като го сложих звука беше коренно различен усещаше се как върти по леко стартера и след 5 дена ми напраи впечетление че почна да върти по трудно и по друг звук преди въртеще с лекота а сега като повърти малко и все едно ми пада акомулатора та свалял съм стартера на ладата и знам къде се намират и 2 те втулки едната е одзад а другата отпред в едно като кужух ли как да го кажа а на джетата не можах да видя такова нещо и при разглабянето видях само задната втулка а другата дали е в скоростана кутия ктдето влиза стартера и ако е така каво се прави за да се смени запева понякога стартера ама редко като е паляskakalec написа:здр. колега. предполагам, че са втулките. иди при някой стругар, защото едната се намира в камбаната и трябва да се направи дорник за да се извади. а след това трябва да ти направи и две нови втулки. може и да си купиш втулки ако намериш, не са много скъпи, а май са и по добри защото след като ги направят ги държат в някякво масло за да може по време на работа да се самосмазват. и иди при читав стругар.
-
- Автомобил:
- Двигател:
мерси много колеги
колеги вътре6ната втулка се намира в кожуха на маховика.до колкото знам(имам същия проблем)се износва по бързо от виншната.знам че (не сам го правил) се вади с медчик.Моля по запознатите да ме поправят ако греша.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”