Пресни вести от Петрохан!
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: Пресни вести от Петрохан!
Има ли нови дупки на Петрохан ?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Чак нови няма! Добре познатите стари, с лекинко променени размери 

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
К.Одаджийски написа:Чак нови няма! Добре познатите стари, с лекинко променени размери

- К.Одаджийски
- VW експерт
В понеделник го качвах два пъти заради шматки разни и да ти кажа на тия 2-3 места където трябва да си се мине леко си се минава така, останалата част от пътя има дупки но не са фрапиращи. Сега е кофти прошарената сянка много, хич не се виждат. Вечерно време пък горе към върха на северния склон стават яки мъгли
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Като спускате "Петрохан" посока Берковица на втория голям ляв завой /за орентир са: бетонени фундаменти оставени от татово време и има надпис "Атака" / точно на завоя има една огромна дупка зееща вече на половината платно, след около около 50м в същата посока има още един огромен кратер, след това започва участък дълъг около 2км, който е осеян с дупки, карайте с повишено внимание 
Утре ще се опитам да снимам въпросния участък и ще пусна снимки

Утре ще се опитам да снимам въпросния участък и ще пусна снимки

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
От утре започват да кърпят дупките по петрохан.Няма да се отбива движението,и скоростта е ограничена до 40км/ч.Ремонта ще продължи до 20.09.09.Бъдете внимателни!!!
ПП.Те се сетиха кога да го правят,цяла седмица дремаха,а точно в трафика по празниците ще правят ремонт.
Няма оправия.
ПП.Те се сетиха кога да го правят,цяла седмица дремаха,а точно в трафика по празниците ще правят ремонт.

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
rosen79 написа:От утре започват да кърпят дупките по петрохан.Няма да се отбива движението,и скоростта е ограничена до 40км/ч.Ремонта ще продължи до 20.09.09.Бъдете внимателни!!!
ПП.Те се сетиха кога да го правят,цяла седмица дремаха,а точно в трафика по празниците ще правят ремонт.Няма оправия.
Всяка година ги кърпят и след всяка зима положението се влошава още повече.
Тоя път не е за кърпене, трябва си нов асфалт от-до.
Тия са за разстрел.
- К.Одаджийски
- VW експерт
Във връзка с тая новина, ето какво беше публикувано днеска в Берковските новини
Източника http://noviniteb.com/
Тези които ще минавате през почивните дни, внимавайте много. Не съм минавал от Рожен през Петрохан, но ако изрязванията са дълбоки със сигурност са ги зарязали и може би не са и обозначени.
Читател ни изпрати следното писмо: Искам да Ви обърна внимание да снимате как са изрязани дупките в Петрохан и да попитате, защо всяка година се кърпят тези дупки. Дали защото фирмите изпълнители не си вършат професионално работата, или пък се пести от материали, за да могат да крадат повече. Днес се прибрах към 19часа от София и имаше 7 коли със спукани гуми заради изрязването на пътя. Това също така е предпоставка за ПТП-та. крайно време е да се вземат някакви мерки и Петрохан да бъде оправен като хората, защото е основна пътна артерия!
Източника http://noviniteb.com/
Тези които ще минавате през почивните дни, внимавайте много. Не съм минавал от Рожен през Петрохан, но ако изрязванията са дълбоки със сигурност са ги зарязали и може би не са и обозначени.
като знаеш кой ги пише тия новини, тоя съвестен читател макло съмнителен изглежда...
аз днеска пътувах - верно дълбочко са изрязани и се получават колони в тоя участък, ама нямаше някой с проблеми и срязани гуми
аз днеска пътувах - верно дълбочко са изрязани и се получават колони в тоя участък, ама нямаше някой с проблеми и срязани гуми
- К.Одаджийски
- VW експерт
Хахахах!
Прав си напълно, но сметнах че е подходяща информация все пак за заостряне на Фниманието!
Иначе писателя ми е ясен, линк пуснах за да се не съдиме за авторско право върху статията
Прав си напълно, но сметнах че е подходяща информация все пак за заостряне на Фниманието!
Иначе писателя ми е ясен, линк пуснах за да се не съдиме за авторско право върху статията

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Сега се прибирам от там.Честно да ви кажа,ремонта трябваше да завърши днес,но уви.Няма една запълнена дупка.Изрязали са само от горе до долу и толкова.Ако минавате от там,бъдете внимателни.Не знам от къде са видяли този наин на работа,да изрежеш всичко и да стои няколко дена/месеца така.То по-добре да не го пипат,поне дупките се избягваха.Този начин на работа го няма никъде.Толкова ли е трудно?Режеш,чистиш запълваш,и забравяш за дупката.

- Ivailo
- Контакти:
rosen79 написа:Сега се прибирам от там.Честно да ви кажа,ремонта трябваше да завърши днес,но уви.Няма една запълнена дупка.Изрязали са само от горе до долу и толкова.Ако минавате от там,бъдете внимателни.Не знам от къде са видяли този наин на работа,да изрежеш всичко и да стои няколко дена/месеца така.То по-добре да не го пипат,поне дупките се избягваха.Този начин на работа го няма никъде.Толкова ли е трудно?Режеш,чистиш запълваш,и забравяш за дупката.![]()
Да си се разминал с бяла астра комби? ВН регистрация

Щото и аз се прибрах към 4 във Видин... МНОГО е гадно положението.. Изрязаните дупки са между кръчмата над Бързия и с.Петрохан.. На всичкото отгоре имаше или мъгла или облаците бяха паднали много.. Нищо не се виждаше.. Образува се колона от около 10 коли. Не видях НИТО една пътностроителна машина, нито един кибик в униформа.
Миналата година си спомням като минавах от там веднъж видях нарязан пътя, тъкмо почнах да псувам, че така ще си го зае*ат и ги видях на 50 метра по-надолу да запълват

Не знам как успях да го постигна, ама на местата дето беше нарязан пътя сега не успях да спукам гума, като свършиха и започнаха нормалните дупки - спуках

- К.Одаджийски
- VW експерт
Знам ли ги що се мотат толкова да ги еВа и пътно и сите там пустиняци!?
Доколкото знам още от миналата година когато разкопаха през Бързия за смяна на водопровода имаше отпуснати или поне така се приказваше пари за реновиране пълно на участъка от Петрохан до Благово преди Монтана. Нещо шефа на пътното в Монтана се пенсионира, нов шеф, пари по дупки и така го оставиха за тая година. Тая година никой нищо не направи цяло лято сега се сещат да слагат асфалт у мокро време Е нема къ да стане таа работа. Лятото между Монтана и Берковица изкърпиха всичките дупки само с една машина по някакъв странен метод. Камиона като цистерна, отзад голям маркуч и пълни директно в дупката, отгоре с нещо като пясък и колите свършват работата и на валяците и на почистващата техника. За 2-3 дни се справиха с тия 23км. Същия метод можеше и по Петрохан да използват, ама що ли режат като диваци по 2км дупки и ги оставят да отлежат некой и друг месец!?
П.С Иво, кое е това с.Петрохан!?

Доколкото знам още от миналата година когато разкопаха през Бързия за смяна на водопровода имаше отпуснати или поне така се приказваше пари за реновиране пълно на участъка от Петрохан до Благово преди Монтана. Нещо шефа на пътното в Монтана се пенсионира, нов шеф, пари по дупки и така го оставиха за тая година. Тая година никой нищо не направи цяло лято сега се сещат да слагат асфалт у мокро време Е нема къ да стане таа работа. Лятото между Монтана и Берковица изкърпиха всичките дупки само с една машина по някакъв странен метод. Камиона като цистерна, отзад голям маркуч и пълни директно в дупката, отгоре с нещо като пясък и колите свършват работата и на валяците и на почистващата техника. За 2-3 дни се справиха с тия 23км. Същия метод можеше и по Петрохан да използват, ама що ли режат като диваци по 2км дупки и ги оставят да отлежат некой и друг месец!?

П.С Иво, кое е това с.Петрохан!?

- Ivailo
- Контакти:
Ба ли го
Аз гледам табела ПЕТРОХАН и 2-3 къщи викам село требва да е. Кво се води иначе?

- К.Одаджийски
- VW експерт
Проход! Има хижа, ресторант и изникнали от прехода крайпътни фургони/кръчми. Иначе имаше поща и бензиностанция обслужващи с.Гинци.