Кой е най-карания двигател на Голф МК4 във форума?
Re: Кой е най-карания двигател на Голф МК4 във форума?
В темите за разход винаги се стига до надлъгване коя кола харчи по-малко, и накрая винаги излиза че каталожните данни за двигателя нямат нищо общо с реалноста и са много завишени.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Burner_inc написа:Темите за разход винаги се превръщат в рибарски истории и циркове
И също някои горди притежатели на дизели изваждат отрицателни разходи.....е купих дизел и сега чакам някой многознайко да ми налива останалите 3 литра/100 км щото в града видиш ли щяла само да го мирише и да гори 5/100....
а реалността отива към 8/100.... 
- Burner_inc
- Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
- Двигател: BLS 2009
5/100 ще има да си чакаш градско
мойто тди градско се движи в границите 6.5-8, иначе и 5 може нощно време като няма коли и сфетофарите са изключени или по околовръстното
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всички като гледам карат с разход 5/100 ГРАДСКО, а някои от тия "всички" си карат 240 коне под капаците. Ебаси смешните сте честно.
- Burner_inc
Къде в тая тема видя някой с градси разход 5 бре студентче бледно?
- VW Golf VR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз гласувах - 1.8 Turbo 20V 150hp 

- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:Burner_inc написа:Темите за разход винаги се превръщат в рибарски истории и циркове
И също някои горди притежатели на дизели изваждат отрицателни разходи.....е купих дизел и сега чакам някой многознайко да ми налива останалите 3 литра/100 км щото в града видиш ли щяла само да го мирише и да гори 5/100....а реалността отива към 8/100....
Дразня се на хора, които ми разправят, че видиш ли дизела харчи 5/100, че дори изобщо не харчи. Загря ли кво исках да кажа или трябва като на малоумник да ти го обесня ? Другото, което ме подразни е че много от форума карат бегачки. Никой не може да ме убеди в тва, че 30 човека имат Р32. Един вид исках да подкрепя мнението ти за градския разход, ама ти явно не си ме разбрал. Нищо ти не си виновен, карай си там дизеловия кош и не се засягай толкова
П.С. студентче бледно ще ми обесниш ли кво значи ? държа да чуя отговор
- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Мисля, че е доста преувеличено в 30 бр. 240h.p.
Колко снимки изгледахме по събори и срещи,аз май една невидях. Може би има с някакъв R-tuning, но не съм виждал расовия такъв
Извинявам се, не се замислих за V-та серия
Колко снимки изгледахме по събори и срещи,аз май една невидях. Може би има с някакъв R-tuning, но не съм виждал расовия такъв
Извинявам се, не се замислих за V-та серия
- Burner_inc
arrougance написа:chefito написа:Burner_inc написа:Темите за разход винаги се превръщат в рибарски истории и циркове
И също някои горди притежатели на дизели изваждат отрицателни разходи.....е купих дизел и сега чакам някой многознайко да ми налива останалите 3 литра/100 км щото в града видиш ли щяла само да го мирише и да гори 5/100....а реалността отива към 8/100....
Дразня се на хора, които ми разправят, че видиш ли дизела харчи 5/100, че дори изобщо не харчи. Загря ли кво исках да кажа или трябва като на малоумник да ти го обесня ? Другото, което ме подразни е че много от форума карат бегачки. Никой не може да ме убеди в тва, че 30 човека имат Р32. Един вид исках да подкрепя мнението ти за градския разход, ама ти явно не си ме разбрал. Нищо ти не си виновен, карай си там дизеловия кош и не се засягай толкова![]()
П.С. студентче бледно ще ми обесниш ли кво значи ? държа да чуя отговор
Аз си карам дизеловия кош и не се оплаквам, а ти? А за студентче бледно ще ти обясня лично на някоя от сбирките, възхищавайки се на мощната ти бензинова машина майна
@chefito, да не си купил някое 2.5TDI..... че ти гори толкова? Я отвори капака и виж какво пише.
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ама градски, аз дизел карам, ти къде видя, че съм писал за мощна бензинова кола ?
- Burner_inc
arrougance написа:Ама градски, аз дизел карам, ти къде видя, че съм писал за мощна бензинова кола ?
Е така да бъде

- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
morfei1 написа:@chefito, да не си купил някое 2.5TDI..... че ти гори толкова? Я отвори капака и виж какво пише.
Има и другия вариант-сега като кара TDI-то да му тежи доста крака,имайки впредвид предишната му 4-ка 1.4
-
revizorro
- Автомобил:
- Двигател:
1.9 TDI-131+ 4 motion 

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма как да ми гори 5/100 градско. Маршрута ми е 6 км до работата, стигам за 40-60 минути. Няма как да стане просто.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”