голф4 AHF кой е по добрия вариант за дебитомер BOSH или Pierburg ?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
sto4o
Автомобил: Leon
Двигател: ARL

Re: Кой е по добрия вариант за дебитомер BOSH или Pierburg ?

Мнениеот sto4o » Нед 20 сеп 2009 22:09

djdaka написа:Колега ако имаш възможност да пробваш и двата вида дебитомери и сам ще прецениш с кой най-добре се държи колата ти.
Поздрави.

лошото е че немога взимам и край

Потребителски аватар
sto4o
Автомобил: Leon
Двигател: ARL

Мнениеот sto4o » Вто 22 сеп 2009 7:43

колеги взех Пиербург поради причината че Боша можеше да е рециклиран дори момчетата в Ауто+ ми казаха че е вероятно това и по добрия избор е Пиербурга. Тия дни ще направя логове да видя как ще се държи.

Потребителски аватар
M3ntata
Автомобил: Golf MK4 4motion
Двигател: V5 AGZ

Мнениеот M3ntata » Пет 02 сеп 2016 20:59

Малко да повдигна темата, че става въпрос точно между двата производителя. Значи колата е G4 2.3 V5 AGZ сегашният ми дава стойности около 80g/s на 3 и 4 предавка до червено. Всичко е замерено, темп датчик, ламбда, дросел, от време на време дава грешки (иначе колата си прекъсва). Та решил съм да го сменям днес звънях в maxcar попитах за цена на bosch 195лв, обаче ми предложиха на pierburg който е малко (не значително) по евтин. Та въпросът не е в цената, а в качеството и полезното действие на дебитомера. Моят мисля, че беше Bosch утре ще го сваля за да проверя номера му. Какви са вашите наблюдения (макар че изчетох няколко теми) нека да попитам и аз нали е безплатно :mhihi

Поздрави.

Върни се в “Дизелови агрегати”