Ляв стоп за поло 1991г.
- kingralf
- Автомобил:
- Двигател:
Ляв стоп за поло 1991г.
Колеги, пуснал съм в раздел купува че търся ляв стоп за поло 1991г. Дали някой от вас може да ми помогне! Лошото е че италианеца го испуснах днес:((( и не мога да намеря стоп за "Полето" което е в бокса след лек удар в левия стоп.

Re: Ляв стоп за поло 1991г.
Наскоро търсих ляв стоп за моето поло и буквално ме засипаха с леви за купе по ул. Симеон, поне преди две седмици, на три места имаше невярвам да са свършили. Взеха ми 30 кинта доста приемливо сравнение с нов, който беше 90 и отгоре. Това всичкото важи ако си от София де.
- Angel Stavrev
- Автомобил: VW Polo 86c 2f
- Двигател: AAU 1994
Извиняваи колега че ти ползвам темата но.. ако е така дали няма да има и един пепелник и капаче за задна бороня за мен....тарся вече над 6 месеца 

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Аз имам някакъв пепелник за такова поло. Липсва му вътрешното капаче с контрата, но иначе е цял и здрав.
Подарявам го на всеки мераклия който дойде да си го вземе (намира се в София)
Имаше отчупено парче в дъното, но го възстанових. Караха си полото дълго с него докато си намерих напълно здрав. Продадох колата със здравия и сега този ми се търкаля вкъщи. Даже мислех тия дни да го засиля в кофата...
ПП
Говорим за поло 2F.
Подарявам го на всеки мераклия който дойде да си го вземе (намира се в София)
Имаше отчупено парче в дъното, но го възстанових. Караха си полото дълго с него докато си намерих напълно здрав. Продадох колата със здравия и сега този ми се търкаля вкъщи. Даже мислех тия дни да го засиля в кофата...

ПП
Говорим за поло 2F.
- kingralf
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси, намерих от Volkov втора
)) Хайде, дано на колегата да му свърши работа пепелника:)))
До скоро!
До скоро!
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
kingralf написа:Мерси, намерих от Volkov втора)) Хайде, дано на колегата да му свърши работа пепелника:)))
До скоро!
Добре, че го накарах да ти се обади, че го мързеше да се занимава

ПП
При монтажа на новия стоп много внимавай да не останат луфтове. Стоповете са стари и уплътненията им са позагубили свойствата си. Тези уплътнения са основен причинител на наводнения в багажника. Бих ти препоръчал да се подготвиш с един силиконец
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”