проект "Оранжевия™"
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проект "Оранжевия"
несе и съмнявам , такива трябва да сме ВСИЧКИ тук !
Здравей колега нблюдавах проекта и мисля че колата е станала много добре и ще става все по добре.когато човек има желание постига всичко. поздрави от мен 

- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
според мен има още много за правене до момента има само една боя и едни фарове и едни мигачи не се сърди това е мое мнение ии защо не направиш габарита в мигача и този във фара да са във един цвят мисля че е по ефектно примерно и отдолу и отгоре да са бели
- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Момчето се стреми към изчистен тунинг,не към пейки,брони с комарници,капак стил "главата на дарт вейдър"
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
не говоря за пейки сполери и глупости говоря за джанти,спойлерче оригинално от голф 2 такива работи по интериора
,не съм споменал никъде за пейки и така нататък просто давам моето мнение на колегата
,не съм споменал никъде за пейки и така нататък просто давам моето мнение на колегата
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
спойлер оригинален - Не . Джанти - да , но когато има средства Винаги до тях опира . смяна на крушките в габарита на фаровете ( ангелските очи ) ще има такава и ще се слагат бяли като във мигачите , но пак когато има средства ( втори път Винаги до тях опира )
Колеги , има още много неща които ще му сменям ! Мислите ли че съм я пръснал такава , и да не искам нищо да и барам или по интериора или по екстерйора ?!? Просто нещата са такива , че по-добре да се гледат другите неща преди колата ... момента го изисква
малко по малко купувам разни неща : Воланче ( оригинално за Голф 2 с четирите лъча 90-та година ) и тук там някои плафон . За някои са смешни тези две неща които съм купил , но за мен за в момента неса малко . Най-лесно е да направиш колата от първия път , хоп за 2-3 дена и си купил всичко и си сложил в колата . Да , ама не на всякъде е така
За окачването - скоро несте ме питали няма ли да слагам , е , имам снимки да ви покажа гаража ми в които вкарвам колата , и тогава мисля че ще се съгласите защо аджеба несъм смъкнал още колата , или да сложа широкия нож
Всичко опира не само до пари и до желание , но и до още безброи други работи
Скоро несъм добавял снимки във темата , в най-скоро време ще сложа , когато имам маааалко свободно време . Поне се радвам че чат пат някои се сяща да пише тук , за да неми трият темата ( то аз поне снимки ако слагах )

Колеги , има още много неща които ще му сменям ! Мислите ли че съм я пръснал такава , и да не искам нищо да и барам или по интериора или по екстерйора ?!? Просто нещата са такива , че по-добре да се гледат другите неща преди колата ... момента го изисква

Скоро несъм добавял снимки във темата , в най-скоро време ще сложа , когато имам маааалко свободно време . Поне се радвам че чат пат някои се сяща да пише тук , за да неми трият темата ( то аз поне снимки ако слагах )

помни 4е хубавите неща стават по бавно
а и ако погледнем другите проекти и те са за по 1-2 годинки. чакаме новите снимки( ама по бързичко)

- Paida
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега пак ти казвам,че твоето GOLFче ме кефи много.И аз съм се захванал с едни филми от серияла GOLF2 и знам колко е трудно,но е голям кеф като видиш какво си успял да направиш сам.Продължавай в същия дух. 

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Има много неща които трябва да се сменят/заменят , но положението е такова , че няма как да се постигне 

- ReCaRo`
- Автомобил:
- Двигател:
Deo88 написа:Колеги , благодаряви за съветитено ви казах че за в момента ще си кара със тази решетка и с това окачване ! Просто за ще я покарам още известно време така , преди да и сменя решетката и ножа . За окачването няма да бързам ( и за нова в момента ) понеже колата трябва и на баща ми , да си върши неговата работа ... естествено е свързано с черен път ! Един нож от тясните вече смених , около 30 лева мисля че беше , и просто неисках само пари да давам за изгъзици ! Знам какво би направила една кола красива , неси мислете че немисе иска да я сваля на земята , просто си има няколко причини поради които да него правя
Животи здраве , ще ги оправя и тях , и на мене ми се иска да я видя по-ниска , ама нищо немога да направя просто
![]()
![]()
Колега "VW_Ventsi" , черна решетка съм слагал и съм го видял как изглежда , но нали ви казах , за в момента ще кара с тазиСкоро несъм сменил почти нищо по колата , но гледам поне да слагам някоя снимка в темата , да не
прашясва
![]()
колега във връзка с това мнение, ето ти една снимка може би нещо такова искаш

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
От доста време несъм прикачвал снимки , но тази решетка вече си я направих преди повече от един месец ( два ) !
Просто не съм карал денем с нея

Има още някоя снимка , но е тъмно и несе вижда много добре
Без емблема си е друго , следващата решетка пак ще е без емблема и още нещо ... Стига да неме хване пак мързел

Просто не съм карал денем с нея

Има още някоя снимка , но е тъмно и несе вижда много добре

Без емблема си е друго , следващата решетка пак ще е без емблема и още нещо ... Стига да неме хване пак мързел

- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Голфа е