Как да си направя вежди?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Как да си направя вежди?
Значи интересувам се как по лесно и ефикасно мога да си направя вежди, но самия капак да ги оразува? Не допълнително слагани ами просто капакат да се продължи и да образува веждата... по красиво е според мен. Моля ако някой е правил .. или поне има идея да сподели! Мерси!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Снимки нямам само съм виждал. Капака отпред е малко като дъга ако братовчед ти не е правил такива неща поне 5-10 години няма да се справи добре според мен. Иначе става подобно на пластмасовите и отстрани може да си я резнеш колко ти е кеф под ъгъл. Ама то после бои глупости. Размисли добре дали ти се съсипва един капак за тренировки.
Отгоре върви наравно с капака и го няма този ръб който става при пластмасите като затвориш капака върху тях. 

- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Ами точно тва ми е в главата сега.. щото лятото ще си боядисвам колата и ще има леки корекции към по добро и .. веждите са от тях
А той каза че може би ще намери преден капак за малко пари да прави него и ако не стане... рзязане и докато ми хареса... И сега дилемата е сложна . Ако намериш снимки ми даи линк или ги сложи тук !!
Дано и някой др се изкаже по въпроса!

- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
blacki написа:На свален капак трудно щот може да режеш престилката после ако упира. Знам ли
Ох аз нямам идея и просто се чудя как е най лесно

Аз се чудих .. тези стандартните дали няма да могат да се захванат за капака някак си .. и луфта с кит и после боядисване!? ама май няма да стане ..