Първо...Здравейте колеги

Аз съм вече горд(надявам се да бъда)собственик на ПОЛО.Количката е с първа регистрация април 97г с код на двигателя AER,кубатура 1.0i.Мисля,че ми е достатъчна за Първа кола

Много си ме кефи но си има някои кусури,като например клаксона не бачка,онова писукане когато забравя фаровете включени и отворя вратата започва(при мен мнооого рядко се включва 1 от 10 пъти

)За сега само такива дребни нещица,а се надявам да не излезе нещо по-сериозно.Тези дни и предстои обслужване :масла,филтри,ремъци,ролки,накладки и т.н.и се надявам във В.Търново да намеря всичко нужно,а ако ме опътите и към някой магазин в града ще черпя на следващото събиране догодина

Та искам съвет първо за тоя клаксон,защото го смених с един стар от вартбург,но кат дам на контакт веднъж сам започва да свири,а др. път чак когато го натисна,но понеже не може ту има ту няма и не го вързах.Въпроса ми е какъв е проблема и как да го реша ,също и ако ме светнете за това писукани(предупреждение за фаровете),защо ту го има ту го нямя?!?!?
Благодаря ви предварително и ако някой реши може да ми даде съвети на ЛС по въпроса с обслужването за марки и т.н.