Наскоро си счупих едното стпоче и сега трябва да копувам нови. Искам да са затъмнени, но като се замисля чисто червените ме кефят повече. та въпроса ми е:
Стават ли тези стопове
на тази кола
Въпрос за стопове?
- milkonikolov
- Автомобил:
- Двигател:
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за стопове?
Стоповете ще станат, обаче незнам как е въпроса със платката отзад за инсталацията с крушките, защото твоя мигач е отстрани а на другия е отдоло под габарита/стоп светлината, другия вариант е да отидеш на Жичкадция и да ти монтира пластмасата с крушките от новите стопове на твоята кола. Иначе няма друг начин.
- milkonikolov
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип аз сам ще се справя с "жичкаджийството" въпроса е дали ще пасне формата на стопа.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
milkonikolov написа:По принцип аз сам ще се справя с "жичкаджийството" въпроса е дали ще пасне формата на стопа.
Еми като виждам формата е еднаква, само трябва да се види как е захващането, просто ако имаш някой познат от могра отиваш взимаш един и пробваш, ако има някой колега който е правил това упражнение нека сподели. Иначе има теми (за тунинговани Половери) там има доста полота като твойто със стопове от новите, само незнам дали захващането е еднакво иначе формите пасват 1/1
Имаше тема с упътване за трансплантирането на точни такива стопове. Трябваше да се направи минимална корекция - да се изреже някакво ръбче. Само това помня, но уви - не мога да открия темата 
- milkonikolov
- Автомобил:
- Двигател:
Намерих я темата само дето там имаше само цена на нови. Ако някой има пошече инфо по шъпроса да сподели.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”