Една ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА история!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Вто 04 апр 2006 13:14

Изслючително скептично съм настроен по достоверността на въпросното писание. Първо доколкото си спомням Полота карат само СОД. Второ не виждам какво прави дрегер в охранителна полиция особено ако е СОД то не че не са ме карали да духам точно Охранителна полиция. Трето мен когато са ме проверявали -един два пъти полицаят пред мен е надувал дрегера без да го карам за да ми покаже че устройството изправно. Четвърто не виждам защо и как Катаджиите могат да откажат втора проверка с техния дрегер. И пето няма проблем да си направи кръвна проба и след нейния резултат да ги разпердушини.
Шесто Вероятността да бъдат въвлечени толкова лица общо шест души и три патрула в такава комбина е нищожна.
И седмо това с тампончето е старо колкото света. Преди 30години се виеше такава легенда за корумпирани милиционери с тампончето в дрегера дето влиятелен партиец(тогава партията колеше и бесеше)им налетял и им ебал мамата за радост на подтиснатия народ като един Робин Худ. Като заключение осмо според мен е по-вероятно Ж не знам си кво да не е видял в тамнината че с ченгето са еднакво пияни с по 1,52. Моля не се обиждайте обаче към пияните Шофьори трябва да се пипа с твърда ръка. Аако все пак има подобни случаи на превишаване на правомощията от страна на овластените с власт си има ред и процедура, която въпросния Ж не знам си кво не е спазил.

Последна промяна от silent на Вто 04 апр 2006 13:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Вто 04 апр 2006 13:36

Ебати ти ще ми вдъхнеш вяра в полицията бе човек :)

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 04 апр 2006 19:21

Бих казал само, интересна история

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 05 апр 2006 8:22

Историята си е истинска , познавам човека , няма да седне да "генерира фолклор" - колкото и невероятно да звучи за някой - това е жалката и мизерна реалност с "органите на реда"
той и шопа като видял жираф в зоото казал убедено - те такова животно нема...........

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Сря 05 апр 2006 9:14

истинска неистинска.. тва е..
:lock:
щото нещо се възбудиха страстите...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”