stereofonix написа:Въпрос за въшвен шарнир
бе стига с тия въшливи ралти ве колеги! срамота!

stereofonix написа:Въпрос за въшвен шарнир
BoU написа:преди няколко 4яса в VW транспортер у тегли4ямо и мерецедема го напраих на газ![]()
![]()
rado_mit написа:турист съм бил винаги .. мога да се похваля .. че няма осемхилядник в Бг .. на който да не съм се качил ..
ISRalien написа:Dead man написа:ISRalien написа:Dragostinov написа:значи 17:00 ? така ли за последно ! !
Точно така.
Кое е точно така ???
И къде сме в 17:00 часа ???
Ххахахахах
Аз си мисля, че пиша в темата за месечната, очевидно и колегата![]()
![]()
![]()
Ш'мъ извинявате
mp13 написа:Колата е 136 куб.с намален пътен данък 35 лв.
Vizor написа:Безплатни коне няма. САПАРД не отпускат пари вече
Купете си АБФ.
zdravko_jett написа:и аз много се чудех за каво са тези буксни на голфа на едно приятелче, каъв е смисъла от този подгрев някоой знае ли или нещо като замръзнат ли
Pavcho2 написа:Не като почнат да се топят тогава се пуска за да изтекат по- бързо![]()
Колега ти сериозно ли това питаш ?
Един написа:Не се обиждай ама са максимално грозни. Предпочитам железни + тасове или в краен случай мога да ги оценя на 100лв.
musura написа:
wv g2 написа:продажам двигател 1.6 гт 101 кс с редожни докоменти.цял с скорости компиутар климатик и жси4ко останало необьодимо за запалжанетому.перфектен просто колата бе6е обрната .цена 700лв.и о6те 4асти от копето и ука4ването
SHPER написа:n82 много съм доволен, скоро го хакнах и даже win98 за ташак му качих , камерата е уникална за телефон .С гармин навигация е добър вариант .От 1г го ползвам и сам предоволен
P.S май скро мернах такъв тука се продава
колеги даите мнение в момента имам голф 3 1.8 90 абс с климатик не6ту ми се стръва 4е ми е слабичък какво 6те кажете за 2.0 додж 16в кое 6те ми излезне по евтино да го продам и да си купя такав или да сменям двигател и окачвания и задни дискови![]()
даваите мнения разходи на двата двигателя такива нещта
![]()
голфчето ми изглежда като на аватара
chefito написа:Почвам да си мисля, че сме GSM форум....
п.с. 1300лв за китайска платка с 2 микрофона и екранчетия пари по земята ли ги намирате бре
п.с.2 Просто звънни на 123 и ще ти кажат и майчиното ти мляко...няма нужда теми да пускаш...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта