Имам една амбициозна програма за тоя уикенд...
Само незнам да слагам ли летните гуми или да карам със зимните?
Някви препоръки?
София - Пампорово - Арбанаси - София
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Ами още не съм ги сменил...
На Пампорово не отивам да карам ски
(Тая година съм им дал почивка на ските - 2-3 пъти ходих на Банско и още толкова на Боровец - ски не съм носил)
Ще взема да си карам със зимните - и без това май този им беше последния трети сезон...
Иначе имам и летни качени на джантите, ама ако вземе да ме изненада времето ще си ехе мамата! Някой минавал ли е през Шипка?
На Пампорово не отивам да карам ски

Ще взема да си карам със зимните - и без това май този им беше последния трети сезон...
Иначе имам и летни качени на джантите, ама ако вземе да ме изненада времето ще си ехе мамата! Някой минавал ли е през Шипка?
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да .. сухо е и по традиция от Габрово до Шипка пътя е супер. След Шипка към Казанлък на слизането (качването) има дупки доста, после пътя е добър.
Арбанаси също е сухо, но беше в ремонт пътя от Търново към Арбанаси (по точно моста над реката).
Лятото - Шипка спускане нощем с кола със задно
това е неуловим момент!
намалете два завоя преди да излезете от прохода, защото ако излезете на врати от горе се сърдят полицайте 
Арбанаси също е сухо, но беше в ремонт пътя от Търново към Арбанаси (по точно моста над реката).
Лятото - Шипка спускане нощем с кола със задно

- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Слагай летните. Аз миналата седмица пътувах през Банско, Г. Делчев, Доспат, Триград и т.н. през Родопите и карах със зимните, щото и на мен ми се привиждаха киши, ама пътищата бяха `пселютно сухи. В Арбанаси пролетта беше дошла още в началото на март (видях я лично), така че моето мнение е - слагай летните.
Като застраховка можеш да послушаш Вили - вериги в багажника, ама едва ли ще опреш до тях.
Лек път.
Като застраховка можеш да послушаш Вили - вериги в багажника, ама едва ли ще опреш до тях.
Лек път.