Мнение за HERTZ DCX 690 ?!

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Пон 18 сеп 2006 15:50

Колега The_Overmind, не виждам особен смисъл да търсиш само Hertz, не че са лоши, но има и Pioneer и мноого други марки. Сега са пуснали и някакви JBL в Технополис, ама май са произведени в Chailand :lol: . Аз съм с Hertz отпред и Pioneer отзад и съм що-годе доволен. Но имай предвид, че хубавите колони се нуждаят от добър player и усилвател, така че хартийките (парите) ще трябва да са доста :wink:

Потребителски аватар
The_Overmind
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот The_Overmind » Пон 18 сеп 2006 16:10

Бе финикийските знаци ги няма особенно, но все пак трябва да имам цел :) До седмица се надявам да си взема колоните, а панела - към Коледа, Нова година. Иначе ме интересува стъпало какво (и колко пари) да гледам да си взема. И колко излиза направата на 1 кутия за багажника, че на кората...Днеска пред Нов Български Университет видях една Mazda MX-3, която буквално се разпадаше...Как дрънчеше. А музиката и беше добра, определено.

parazit25

Мнениеот parazit25 » Пон 18 сеп 2006 17:44

Здравейте
Днес имах възможност да снимам моето произведение на изкуството :)
Само, че както винаги все нещо разваля нещата - в случая допотопния цифров апарат НР 120 - 1МР.
Ето линковете http://parazit.peyo-bg.com/Hertz%20DCX%20690/IM000346.JPG до 351. Съжалявам за лошото качество :)
Надявам се критиката да е отправена единствено към фотоапарата :)( все пак е служебен - а на харизан кон, зъбите не се гледат)
По същия начин мисля да повдигна и басовите фоворители, а след това ще последва и обезшумяването на купето.
Хммм пусто око палаво - сега се загледах в това: http://www.thunder.bg/product_info.php? ... 2c2b8256a8

94 dB и честоти 20-2kHz
Ще пообиколя магазините поне да ги чуя :) Знам,че всички гърмят по Thunder, но ще видим или чуем.

Чао!
[/url]

Потребителски аватар
astragt
Автомобил: b8 alltrack
Двигател:

Мнениеот astragt » Сря 20 сеп 2006 8:32

parazit25 написа:Колега, радваш ли се вече на превъзходния звук от тези елипси?(е все пак всичко зависи от Head unita-a) :D
Ако имам възможност скоро ще сложа снимки на моя начин на поставяне на елипсите на кората на Пасата. Не е нещо необикновено, а ще трябва сериозно обезшуняване - имаше статия -http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=39991 и мисля да довърша започнатото с нея.
Успех!

Ами колега за съжаление още не се радвам на хубава музика. Така и не остана време в събота да се занимая с това :( А и вече дилемата ми е дали да не скачам и на пайнер. Бошманн, Херц, пайнер .........ами сега :)

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Сря 20 сеп 2006 8:48

astragt написа:А и вече дилемата ми е дали да не скачам и на пайнер. Бошманн, Херц, пайнер .........ами сега :)

Бях в същата ситуация миналата година. Моят съвет е: вложи малко повечко пари (в рамките на 30-50лв отгоре) и се радвай на много по-добра музика. Все пак Pioneer и Hertz не са Magnat и там подобни "марки".

Потребителски аватар
Lorisss
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение за HERTZ DCX 690 ?!

Мнениеот Lorisss » Чет 24 сеп 2009 12:13

Имам същите HERTZ DCX690 и съм много доволен пишат се много неща по нет-а за тях но не е така колоните имат приличен бас като ги надрънча на макс вадят кристален звук предишните ми бяха JBL и бяха по-басови но като ги набичех леко пръщяха така че ако още не си ги взел не се чуди взимай няма да съжаляваш

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Мнение за HERTZ DCX 690 ?!

Мнениеот radi_nrj » Чет 24 сеп 2009 12:40

Lorisss написа:Имам същите HERTZ DCX690 и съм много доволен пишат се много неща по нет-а за тях но не е така колоните имат приличен бас като ги надрънча на макс вадят кристален звук предишните ми бяха JBL и бяха по-басови но като ги набичех леко пръщяха така че ако още не си ги взел не се чуди взимай няма да съжаляваш

Още един археолог :) от 2006та до сега мисля, че ще си е избрал човека.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”