Някой да има представа от къде бих могъл да си купя нов-нов или нов-стар плафон за шоф врата и за колко пари?
Преди някой да ме погне с микроключета да кажа, че той си свети, просто една от щипчиците му май е счупена и взе да изскача.
номера на частта, ако не се лъжа е 1J0947411B
Плафон шоф. врата Г4 - от къде?
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Плафон шоф. врата Г4 - от къде?
Присъединявам се към въпроса - и аз имам едно счупено 
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
maxpayne - пак ли сме в кюпа брате
само да ти обърна внимание, че левия и десния се различават (по какво не знам, но имат отделни номера на частта, предполагам че по това от коя страна е куплунга).
Аз намерих на едно място от инет втора ръка ама 18-20лв.... видят ми се много за едната пластмаса и то втора ръка, предполагам, че по моргите ще е по-малко...
само да ти обърна внимание, че левия и десния се различават (по какво не знам, но имат отделни номера на частта, предполагам че по това от коя страна е куплунга).
Аз намерих на едно място от инет втора ръка ама 18-20лв.... видят ми се много за едната пластмаса и то втора ръка, предполагам, че по моргите ще е по-малко...
- Burner_inc
- Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
- Двигател: BLS 2009
Преди да ходите в моргите проверете първо колко струва като нов плафона, че тези по моргите обявяват цени по-високи от на ново. А иначе може да пробвате в Интеркар
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
В и - бей чисто ново е 11 паунда. Едва ли тук при представителя ще е повече от 25 лева. За справка: лампата за жабката, тази без лостовия механизъм, е 18 лева.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
anger написа:В и - бей чисто ново е 11 паунда. Едва ли тук при представителя ще е повече от 25 лева. За справка: лампата за жабката, тази без лостовия механизъм, е 18 лева.
Вярно, сега потърсих и намерих ето това
Цената с доставка до бг е 13 лири, пише, че става и за лява и за дясна врата
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Haralampi написа:Преди някой да ме погне с микроключета
ъъъ тук грешен бутон натиснах, това се предполагаше да е бележка, а не мнение
Последна промяна от maxpayne на Чет 24 сеп 2009 17:23, променено общо 1 път.
- Haralampi
Не, нямам проблеми с датчиците на вратите - работят си както трябва.
Каква е тази лампа БЕЗ лостов механизъм? Моята е с лостов и също търся да купя, тъй като я развалих нещо - не е счупена но не мога да напасна пружинката на лостовия механизъм...
anger написа:В и - бей чисто ново е 11 паунда. Едва ли тук при представителя ще е повече от 25 лева. За справка: лампата за жабката, тази без лостовия механизъм, е 18 лева.
Каква е тази лампа БЕЗ лостов механизъм? Моята е с лостов и също търся да купя, тъй като я развалих нещо - не е счупена но не мога да напасна пружинката на лостовия механизъм...
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз първо проверявам в Юнитрейд за части които трудно се намират и тогава по моргите. Преди време ми трябваше капачето на задната чистачка за Г3 бях готов да дам 5-10 лв за второ употреба от морга. Намерих го ново за 4 лв в Юнитрейд.
Моя съвет е проверете първо там, предполагам го имат ама незнам на каква цена. Ако не ви хареса цената почвате да обикаляте по морги или други магазини
Моя съвет е проверете първо там, предполагам го имат ама незнам на каква цена. Ако не ви хареса цената почвате да обикаляте по морги или други магазини
- Haralampi
fill написа:Аз първо проверявам в Юнитрейд за части които трудно се намират и тогава по моргите. Преди време ми трябваше капачето на задната чистачка за Г3 бях готов да дам 5-10 лв за второ употреба от морга. Намерих го ново за 4 лв в Юнитрейд.![]()
Принципно вероятно добър съвет, ама нали се сещаш, че ако ще трябва да обиколя 3 пъти София за да "спестя" 5лв .... все пак не карам на държавно гориво
За това би ми била полезна най-вече инфо къде директно мога да ида, купя и за колко пари и да приключа въпроса... все пак и времето е пари
Естествено ако за ново искат 50 лева, което не би ме учудило ни най-малко - ще си поръчам от интернет или ще видя в някоя морга и каквото - такова.
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
В тази тема може да добиеш някаква информация относно ремонта. По същата логика и аз се засилих в представителя и си поръчах лампата. Обаче се оказа, че това, което излиза в програмата им и това, което бяха доставили е без лостчето. Естествено върнаха ми парите и ми пожелаха "Приятен ден". Виждал съм в Сеат Кордоба такава без лостчето. Предполагам свети постоянно като си пуснал фаровете, но не знам, в Сеата може и да има някакъв прекъсвач. Аз си реших проблема като удължих притискащия лост на вратата на жабката с около 25 мм с термосвиваем шлаух. Това е една недомислица на германеца, защото като свалиш жабката, ако не знаеш, че става беля, този механизъм ти остава в ръцете. Да беше пуснал още 20 см кабел, ама уви...
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Haralampi, няма нужда да ходиш до Юнитрейд за да провериш.
Обаждаш се по телефона, казваш номера и ти казват дали го имат и колко пари е
Пробвано е достра пъти и работи
Обаждаш се по телефона, казваш номера и ти казват дали го имат и колко пари е

- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Luciano написа:Haralampi, няма нужда да ходиш до Юнитрейд за да провериш.
Обаждаш се по телефона, казваш номера и ти казват дали го имат и колко пари е![]()
Тествано е и без номер, по обяснение ти го намират

- Haralampi
anger написа:...
Мерси! Това е мн. полезно!!

- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги мисля че ми се намира 1 не знам ляво ли дясно ли е , които доиде да си го вземе негово е гешенк , според мен са еднакви , от Асеновград съм успех ,
0884 955 166 Наско
0884 955 166 Наско
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”