PASATKATA тресе....ужас.-РЕШЕНО!
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
PASATKATA тресе....ужас.-РЕШЕНО!
Здравеите. PASSATA започна да му тресе предницата. МИНАЛ СЪМ БАЛАНС на гумите стенд преден мост сменил съм накрайниците и тампоните минах и стенд за амотесьорите сменявах и гумите предни-задни ляви-десни ввичко еОК предницата е БЕТОН ....да обаче продължава да тресе. Може ли хидравликата да има нещо общо защото се обажда по малко? Ами тампоните на двигателя? Тресе от 95км нагоре при 120 вече есилно . Заболеха ме ръцете. HELP По инерция пак същото.
Последна промяна от drago_tr на Пет 24 ное 2006 8:23, променено общо 1 път.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Здрасти, колега! Че май сме и селски с теб!
Наистина на баланс-машина се върти на много ниска скорост, така, че едва ли ще хваниш такова биене. Ако не ти го погледне (и каже) майстора... Аз 2 пъти ходих на баланс, докато чак третия, човека от който реално си бях купил гумите ми каз "Ми приятелю, що не дойде тук да ти ги качим безплатно? А знаеш ли, че джантите са ти като яйце?" И ми ги показа, де! Гледат се отстрани, самите джанти, не гумите. А места за кривене на джанти из Пловдив колкото щеш! По 'В. Априлов'мога да ти изброя поне 40 яки! Не, че из другите градове е по-цвете,де! Пробвай и това! А м/у другото, един тръгна и джанти от Опел да ми предлага! С уговорката:'Абе, ще ги тръкна малко за да си влезнат и главините както трябва, бе! То болтоеювете са тези, които ги центроват гумите! "