Демпфер ли е проблема?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Демпфер ли е проблема?
kiki1 написа:Колега дай жокер ако знаеш от къде може да е
незнам колега

KirilGeorgiev написа:Имам същия проблем с А-170.Пала работи шумно пускам климатика и мотора мърка.Последната диагноза е дебитомер.При мен педала на съединитела не вибрира.То не беше зацапано турбо не бяха запушени дюзи направо ми скъса нервите тази кола.От написаното от теб да разбирам ли че като сте прехвърлили ремъка с 1 зъб проблема е решен?
Колега провери си компресора на климатика.На мой познат по същия начин му дрънчеше и се оказа от него проблема
- BRANDENBURG
- Автомобил:
- Двигател:
SACHO7803 написа:хорото идва отдругаде......търсете причината за по-големите стойности на милиграмите.като я намерите.....продължавайте да се чудите отде е проблема.......явно е дребенkiki1 написа:Значи върнахме центровката ,защото колата не вървеше добре.Значи целия проблем ,е чe милиграмите в момента(,а и преди де) излизат в по големи стойности на моменти и от там идва хоротомистерия
За мне колеги проблема е демпферни пружини .
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
ами да пробва да отка4и ремъка за компресора и да запали-ако няма вибрации да търси проблема или в компресора или в обтяжната ролка
п.с това не са симптоми на демрферен маховик-при него не се оправя с вклю4ен климатик
п.с това не са симптоми на демрферен маховик-при него не се оправя с вклю4ен климатик
Върни се в “Дизелови агрегати”