Странен проблем с плафоните Г4
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Странен проблем с плафоните Г4
Колеги имам доста странен, поне според мен проблем с плафона на пасажерската врата. Нагласил съм плафончетата да светват, когато се отвори врата и всичко беше ок, допреди няколко дни, когато спря да се индикира отварянето на пасажерската врата. Има и още - на самата врата има плафонче, което свети червено, когато е орворена, а сега свети едва едва, като свещ, и постепенно намалява, сякаш намалява тока и свети едва доловимо. Лявата врата си е ок, при нея няма този проблем, както и при задните. Някой да има представа за какво може да става въпрос? 
Re: Странен проблем с плафоните Г4
Колега,предварително се извинявам че не помагам по темата ти, но и при мен го има същия проблем отскоро. Това да не е някои нов вирус 
Колега механизма който отчита отварарянето и затварянето на врата е повреден. Аз съм имал проблем и с двето предни врати. Едната я разглобихме почистихме и се оправи, другата.... сменихме цялата машинка.
Разглобява се цялата врата.
Разглобява се цялата врата.
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Този проблем е всеизвестен -----> Повредени микроключета във бравите. За съжаление за смяна се разглабя цялата врата и самата брава!
Потърсете "микроключета" и ще изскочат бая теми!
Потърсете "микроключета" и ще изскочат бая теми!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”