Моля колегите с такива автомобили или карали такъв да изтъкнат предимства и недостатъщи на различните модели.

dobrin написа:А ако някой прочете, че колегата е написал, че ще го кара и в града, нещата стават малко по-сложни от "купи си Пасат".
Принципно и аз съм бил изправен пред тази дилема. Много зависи какво точно разбираш под каране в града - каква част като процент от общия пробег на автомобила ще бъде градско. Аз също имам малко дете, но след навършване на 2 години количката отпада, както и разни столчета за хранене, сгъваеми легла и т.н., което значително редуцира багажа. Напоследък дори пътуваме с доста малко багаж (като изключим факта, че жена ми си мъкне навсякъде кафемашината). Така че ако си с едно дете и имаш по няколко /5-8/ пътувания извън града в годината, и Голф хечбек може да ти свърши идеална работа, а пък от гледна точка на удобство в града се сещаш, че е ненадминат, просто за щото е по-малък. Ако пътуваш повече, и там където управляваш автомобила в градски условия нямаш проблем с паркирането, можеш да си позволиш и Пасат. Ако въпреки всичко си решил да вземаш Голф или Бора комби, по-добре вземи Пасат. Така или иначе разликата в дължината е около 30 см., а не близо 60, каквато би била между Голф хечбек и Пасат.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 95 госта