В кои хотели по родното Черноморие да не ходим!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: В кои хотели по родното Черноморие да не ходим!

Мнениеот Ivailo » Нед 20 сеп 2009 21:43

Браво Лило! Успех на всички инстанции.
Ако не друго поне си им бръкнал в джобовете за рушвети mhihi
Хубава тема, поздравления.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Сря 23 сеп 2009 1:41

Lilo.. това за инфекцията все си мисля, че е някакъв тъп вирус..
ние всички го изкарахме за по 1 ден.. слава богу.. малката мина "метър" само с една инжекция..

Мисля, че е вирус защото в момента в който отидохме на село.. изпонатръшкахме със същите симптоми всички прележащи..
Инкубационният период според варираше:
- Бебе 1 год - 2 дни
- Дете 7год - 4 дни
- Жена /без години/ - 4 дни
- Аз /5 дни/

Иначе копелетата добре са се бекъпнали..
аз също се канех да снимам.. ама не ми се занимаваше..
Лично в стаята сам си отпуших запушения канал на мивката.. за мухъла той си е нещо нормално..

как аджиба всичко им е било нормално на тез от РИОКОЗ..мамка им и корупция.. заслужават да си там и да правят проверка в твое присъствие..
Дебиш келешите...

НЕ съм казал че съм доволен.. по-скоро за тез пари толкоз..
но е факт, че си тръгнах с радост от там.. дори с една нощувка по-рано ;)

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 24 сеп 2009 11:23

ахахах

с ден по-рано mhihi

снимайте бре,търсете си правата(тоест парите) mhihi

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Чет 24 сеп 2009 15:54

Лило и Вили търсете си правата с помощта на КТЗП!!!!
Миналата година въпросните заставиха Мтел да ми върне напълно парите за несвоевременно отремонтиран много скъп апарат и апарата ми стана подарък всъщност с единственото условие да не прекъсвам двугодишния договор, но това беше без значение за мен. :D
Мтел бяха в страхотна издънка, защото се оказа, че нито един от търговските им обекти не разполага с някаква книга изисквана от Закона за защита на потребителите.
Свалям шапка на хората от Комисията, които си свършиха качествено работата и общувахме само по градски телефон и мейл! :applause: :да:

Последна промяна от Pichaga на Пет 25 сеп 2009 8:41, променено общо 1 път.
Причина: 90% e била книгата за рекламации

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Пет 25 сеп 2009 11:56

Хора, прекалено много плюете. Връзвате се на ниски цени и очаквате качество. Няма как да стане!
Това е не само в България. В съседна Гърция, Халкидики, 5 звезден хотел в края на сезона намаля цените (логично). Тъй като работя в този хотел и заемам ръководна длъжност в един от департаментите ще ви кажа следното: Намалят двойно цените и двойно събориха качеството. Храна, обслужване.... всичко до едно. Ако щете вярвайте, но смениха течния сапун по тоалетните! Хора които идваха в high сезона се връщат сега и си бият гъзовете от кеф че цените са ниски и са гепали last minute (което не е много трудно в края на септември)и ще почиват в скъп и луксозен хотел. Но този хотел в момента работа на 30% от нормалните цени. Стая която преди 2 седмици струваше 200 евро, сега е 60. В момента хотела не се различава по нищо от един 4 звезден в България! По нищо! В края на сезона всеки започва да пести от всичко и това е навсякъде.
В България наистина е малко кофти положението, що се отнася до обслужване, но погледнете го малко и от другата страна. Много хотели, много предлагане, голяма конкуренция - малък пазар. Всеки предлага ниски цени, но никой не предлага качество! ... и няма и как! За тези пари нито може да наеме персонал, нито може да вдигне качествoто на храната, нито може да върти пералнятa по 2 пъти на ден.
Да обобщя: Ако искате качество - отивате там където е скъпо! Ако искате евтиния, няма да ревете!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 25 сеп 2009 12:38

Insect написа:....

извинявай,ама дали си изчел цялата тема,или поне посдните 2 страници?

Цена от 6500лв за 6 човека 8 нощувки платени май месец за престой август,дали е малко?

Не те знам на кой хотел си какъвто си там,ама ако е някъде по албена,ходи си метни хвалбите и приказките дето писа горе в морето :!:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 25 сеп 2009 12:39

Insect написа:Хора, прекалено много плюете. Връзвате се на ниски цени и очаквате качество. Няма как да стане!

мммм
ти чете ли постовете ни изобщо ?
270 лв за стая на вечер е ниска цена според теб ?
10 август е извън сезона според теб ?

не ще плюя, ами ако има как ще се изсера на главите на такива "хотелиери"......

p.s лило ме спреварил :)

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Пет 25 сеп 2009 14:46

Съжалявам, имах предвид мненията на колегите T.Spark и Чудомир

kiril_bulgaria
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiril_bulgaria » Пет 25 сеп 2009 16:16

...."Цена от 6500лв за 6 човека 8 нощувки платени май месец за престой август,дали е малко?"...
Моето мнение е различно от много от споменатите тук.
Ходя само там, където някой от приятелите ми препоръча. И въобще не им вярвам на тези звезди. Като пример, на моето хотелче?(смях в залата) съм сложил една звезда, но съм дал възможност хората да имат всичко, каквото желаят или са заявили от предната година. Дори съм им взел Лада, колесар и нова лодка с мотор да обикалят Велека, Караагач или плажовете, естествено безплатно. С тези 6500лв може да наемеш цял апартамент със седем легла и кухня от началото на юни до септември и да се кефиш на живота.
Дано имаш успех в начинанието, но не вярвам. Гарвана гарвану око не вади.
Отностно инфекцията, си мисля, че е типичен летен вирус, случва се често по морето.Обикновенно цялото семейство я изкарва.
Абе, хора, недейте вярва на реклами. Ина достатъчно свободна леглова база. Отиваш на място, виждаш, не ти харесва, теглиш им една майна и си тръгваш!
Резервация се прави, когато знаеш къде отиваш и знаеш какво ще получиш!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 25 сеп 2009 21:25

kiril_bulgaria написа:...."
Резервация се прави, когато знаеш къде отиваш и знаеш какво ще получиш!

ама и ти толкова си чел темата :?

Прочете ли ,че миналата година сме били във въпросният хотел и,че сме останали повече от доволни :roll: и затова повтаряме и тази 8)

kiril_bulgaria
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiril_bulgaria » Пет 25 сеп 2009 22:25

Лило, прочетох сега цялата тема, не само на вентилатор. Поне на тебе трябва да ти е ясно,че персонала се мени. От тима, който е управлявал комплекса е останал готвача, който те е познал. В големите хотели често отива персонал от кол и въже, хора, които гледат как да изкарат няколко месеца работа и не ги е еня за репутацията на хотела. Плюс намален персонал "заради кризата". Като добавим и това, че строителите на хотела са събирани по турските села с автобусите и всичко се е строило на юруш, да стане преди сезона, това е резултата.
И още един трик при предварителната резервация-не ти дават стая с изглед към морето. Те са запазени за туристите, които идват първо да огледат какво ще получат за парите си, които дадат.
Лило, дано имаш успех, като си търсиш правата. Но не вярвам. Почивката на семейството Ви е била развалена, а сега ще си развалиш и живота - все за това ще мислиш. Слагай си обеца на ухото от този случай и край. Шест бона са и много и малко, забрави ги. Губели сме и по много повече. Вземай семейството и отивайте за гъби в гората, или за риба. Вечерта ги метнете на ръждясалата скара на барбекюто, изпийте по няколко бири :drunk , да не забравите и хорцето да тропнете, а след това и другите му салтанати :kissy: ...Това е живота, да му се радваме.

А иначе темата е добра-къде да не ходим. Може и да се разшири - на море и планина. Всички имаме гадни спомени отнякъде..., мамка им.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пет 25 сеп 2009 22:29

дълго време следя темата и нейното развитие и дълго време се сдържах без да напиша нищо,но тука като гледам за кво става въпрос и се убеждавам в некои неща.искам да отбележя че НЯМАМ хотел(де да имах ) и не работя в изброените хотели или изобщо хотел,но като човек близко до курортите понякога сме мърдали по хотели и стаи и тем подобни и отделно по командировки.смея да твърдя че положението в хотелите във вътрешността на страната също е горе долу както тук само дето звездите са малко а цените са високи а тук по крайбрежието и звезди и цени са високи за въпросните 6500лв на колегата като обща сума са доста пари но като се разделят на нощувки и брой хора идват пари с които сме плащали само за спанак говорим за 135.41666666666лв.според мен а и според хотелите нее възможно за тази цена на човек -хем да спиш в легло 4 на 4 хем да ти веят с палмови листа хем да караш яхта хем да летиш със самолет хем да ядеш до припадък и да си пиеш джака по един литър хем да имаш вана с мляко хем като излезнещ от стаята да си на плажа и т.н е не става.или отиваш в наистина хубави хотели или се примиряваш с това което получаваш.
не искам с този пост да убидя никой(макар че доста ще се засегнат) но няма такова мрънкане знам давате пари но като си правите резервации през нета и за 150 лв искате да сте цар е не става
и ние ходихме сумати години подред в шкорпиловци и последната година беше зле но е малко несериозно да се оплаквам...
относно болното детенце кофти но колега е нормално да хванеш летен вирус или грип тука по морето стана като закон от няколко години,някога се случва дори повече от един път на сезон.
може да се говори много истината е една-има мн лъжи в сезона има обаче и мн истини пак в сезона-нека да не обобщаваме

Последна промяна от xalerrelax на Съб 26 сеп 2009 11:33, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 25 сеп 2009 22:33

Да Колеги, определено темата е доста добра, каде да не ходим? То както идва да не ходим никаде с това обслужване на клиентите, направо ужассс.. Само незнам въпросният колега как е дал 6 бона за такова обслужване, това направо е ужассс и то много голям. Но какво да се прави просто не уважават клиентите си много от хотелите и заведенията, каточели не са зависими от тях?! Много хора са били по чужбина и да не кажа голяма дума поне 80% от обслужването е било перфектно, а не като тука нито те поздравява когато флезеш в ресторанта, просто флизаш и гледаш и се маеш каде да седнеш, пък махни това, да се чудиш и какво да поръчаш, че незнаеш кое от колко време е останало и дали няма да ти го набутат на теб. Но това е грозната истина, в нашата родна страна Много малко от заведенията, хотелите, сервизите и т,н УВАЖАВАТ клиентите си. Аз лично не бих отишъл никаде на почивка в България, като ви чета коментарите направо ми се плаче. Но да сме живи и здрави за да може да си харчим парите :drunk

Stan_p
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stan_p » Пет 25 сеп 2009 23:51

xalerrelax написа:дълго време следя темата и нейното развитие и дълго време се сдържах без да напиша нищо,но тука като гледам за кво става въпрос и се убеждавам в некои неща.искам да отбележя че НЯМАМ хотел(де да имах :applause: ) и не работя в изброените хотели или изобщо хотел,но като човек близко до курортите понякога сме мърдали по хотели и стаи и тем подобни и отделно по командировки.смея да твърдя че положението в хотелите във вътрешността на страната също е горе долу както тук само дето звездите са малко а цените са високи а тук по крайбрежието и звезди и цени са високи за въпросните 6500лв на колегата като обща сума са доста пари но като се разделят на нощувки и брой хора идват пари с които сме плащали само за спанак говорим за 135.41666666666лв.според мен а и според хотелите нее възможно за тази цена на човек -хем да спиш в легло 4 на 4 хем да ти веят с палмови листа хем да караш яхта хем да летиш със самолет хем да ядеш до припадък и да си пиеш джака по един литър хем да имаш вана с мляко хем като излезнещ от стаята да си на плажа и т.н е не става.или отиваш в наистина хубави хотели или се примиряваш с това което получаваш.
не искам с този пост да убидя никой(макар че доста ще се засегнат) но няма такова мрънкане знам давате пари но като си правите резервации през нета и за 150 лв искате да сте цар е не става
и ние ходихме сумати години подред в шкорпиловци и последната година беше зле но е малко несериозно да се оплаквам...
относно болното детенце кофти но колега е нормално да хванеш летен вирус или грип тука по морето стана като закон от няколко години,някога се случва дори повече от един път на сезон.
може да се говори много истината е една-има мн лъжи в сезона има обаче и мн истини пак в сезона-нека да не обобщаваме

Ти хубаво следиш темата, ама поне прочиташ ли по нещо от написаното :?: :?: :?:
Аз не мога да разбера, колко пъти трябва да обясни колегата Лило какво има предвид? За 135 лева на човек на ден в Турция и Гърция ще ти лижат задника! А и хотела е четири звезди, а от снимките не заслужава и една.
xalerrelax написа:за въпросните 6500лв на колегата като обща сума са доста пари но като се разделят на нощувки и брой хора идват пари с които сме плащали само за спанак говорим за 135.41666666666лв

И не знам, защо като си толкова ларж си търсиш части втора употреба от форума и си ремонтираш колата сам?
Аз съм сигурен, че ако те одрусат или се отнесат зле в някой сервиз с теб ще ревеш в 5 страници във форума.

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Съб 26 сеп 2009 1:23

Insect написа:Съжалявам, имах предвид мненията на колегите T.Spark и Чудомир

Нещо не разбрах какво точно искаш да кажеш, ама ще се пробвам, барем уцеля...

Според теб в БГ 200 лв на вечер/стая е тънкана? Освен това ставаше на въпрос, че бях резервирал при тях заради спортните занимания, а въпросното занимание практически нямаше как да го "играеш".

Като даваш пример за Гърция: Да, миналата година бях - няма една табела на не-гръцки, спах на 4 звезди за 70 евро на стая и стаята беше бардак. Е не като на Лило, ама подобно. И кво - избих камара път до там (по спомен малко над 500 км едната посока) и ходех на плаж на 60 км от хотела (да, правилно, шестдесет км), защото плаж за мен е ивица с пясък, а не някъв камънак...

Само за приблизително сравнение със всякакви псевдо-хотелиерски наклоности у нас: Мой познат ходи в Дубай (!) на почивка, и последно като си говорихме, май му легна по 120 евро на човек заедно с полета на 5 звезди. Въпреки, че номинално е по-скъпо смятам няма някой, на който не му е ясно, че при дубайската "промоция" ще получите много повече за парите си....

Върни се в “Пътеводител”