Централната конзола на таблото която се намира от пепелника нагоре( пластмасата която държи врътките за парното, радиото и т.н. ), както е всеисвестно е доста чуплива заради възрастта на автомобилите.
Миналата година преди зимата си ремонтирах парното, понеже с малко дете зимата няма как без парно

Та разглобявайки цялото табло за да стигна до радиаторчето и после сглобявайки всичко си изпочупих въпросната пластмаса ... Оправих парното, но врътките нямаше каде да се захванат. И се почна едно търсене на пластмаси .
Накрая прежалих 100 лв

Така си карам оттогава. Обаче, много грозно да му се невиди - в централната част на таблото старчт едни кабели, едни жици, радиото още малко и ще изпадне като минавам през дупките, та само го побутвам навътре като карам - ужас.
Въпроса ми е следния - ако не мога да си намеря точно за този модел, мога ли да слва пластмасите от друг - примерно B4, или дори от golf 3/seat toledo - поне на външен вид ми изглеждат близки - с малко побългаряване дали няма да свършат работа ?
Че вече като кача някой в колата и ме хваща срам ...

Благодаря Ви предварително.
П.С. не успях да намеря подобна тема с търсачката, но пък за ремонта на парното темата на bobcho