Ей откъде се сети за тия грозотий. Азтека съм го виждал и определено мога да кажа, че е хипер грозен от всчкъде, дори и таблото му е криво.
А Ssang Yong Rodius като го видях за първи път се чудих една седмица каква какво е това - бус, комби, еднообемен ван, джип или мелез м/у всичките неща.
Топ 10 на най-красивите автомобили в света
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
да не забравяме, че всяко ново е доре забравено старо ...така, че аз ще изброя моите любимци, без да ги класирам :
Делайе роадстер , Ягуар Х-Тайп, Дюзенберг моделите на 30-те, Порше 356, Порше 911, Порше 550 спайдър, Форд купе 40, Фолксвоген Карман Джия
и двуместните модели на Мерседес ... примерно ЦЛК и другите подобни ..като започвам с това дето му се отварят вратите нагоре
Делайе роадстер , Ягуар Х-Тайп, Дюзенберг моделите на 30-те, Порше 356, Порше 911, Порше 550 спайдър, Форд купе 40, Фолксвоген Карман Джия

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа:оплаланкааа какво стана тука абе мноо фенове на алфа:)хаха абе ще ви дойде акъла![]()
![]()
![]()
Мани майтапа, ама аз като си купувах Полото резервния ми вариант беше една 156 като твоята - седефен цвят, 2.2 бензин (или 2.0, не помня), сички екстри, направо слънце.
И хоп - ето ме с Полотооооо

EDIT:
Ето нещо класическо и красиво според моето скромно виждане:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”