Яко върти ми се нещо да изместя малките фарчета към средата и да сложа една мрежа отгоре вместо решетка.Tishku написа:ти да не търсиш из нета ?
Как да си направя вежди?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Ше стане както ти казвам май
или юни хахаа
Зима се дебела поцинкована ламарина. Трябва да е права според мен. Ама не знам дали има много први де. Реже се гъне се и се заварява отвътре на капака. Гледаме да няма много луфт между нея и капака при слагането ако трябва се запълва с некъв кит с конците който е. Шлайф, шприцкит и боя.
Ако некой знае по-добра идея да казва. 
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми да ти кажа и аз съм навит за такъв капак които да закрива фаровете под ъгъл... Само дет не занам какви пари ще излезе... Иска ми се и емблемата да махна и да сложа цяла решетка ама си е голяма играчка... Ако брадчет ти успее добре да ти направи веждата и аз съм съгласен да се включа..
Само болката ми е боята... Много е скъпа.. Кат им кажа сив металик и те ми казват некви космически цифри..
А на мен ми трябва съвсем малко...
Tishku ти с 3ка ли си или 2ка... и какъв цвят..

Tishku ти с 3ка ли си или 2ка... и какъв цвят..
- RaZU
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз не разбрах сам ли ще го правиш или някой ще ти го прави. Ако ще ти го правят и казваш, че му разбира остави го човека той трябва да си знае работата. Ако той незнае как трябва да стане по-добре търси друг майстор. А ако ще се пробваш сам едва ли ще е такъв проблем като се точкова ламарината после да се оправи капака както си е бил (ако не стане нищо).
Иначе както казват колегите
1-во подготвяш едно парче ламарина.
2-ро точковаш да хване леко колкото да не мърда.
3-то до оформяш я както искаш да изглежда.
4-то наваряваш да стане здраво.
5-то очистваш заварките.
6-то китосваш.
7-мо пръскаш с шприц кит.
8-мо боядисваш.
9-то се кефиш
P.S. И да знаеш ключалката може да се мести нагоре и на доли и да корегира малки грешки. Успех!!
blacki няма ли да ти е много зор да отваряш капака като го направиш така?? И смяташ ли че като заоблиш така капака ще отива на ръбатата 2-ика ??
Иначе както казват колегите
1-во подготвяш едно парче ламарина.
2-ро точковаш да хване леко колкото да не мърда.
3-то до оформяш я както искаш да изглежда.
4-то наваряваш да стане здраво.
5-то очистваш заварките.
6-то китосваш.
7-мо пръскаш с шприц кит.
8-мо боядисваш.
9-то се кефиш
P.S. И да знаеш ключалката може да се мести нагоре и на доли и да корегира малки грешки. Успех!!
blacki няма ли да ти е много зор да отваряш капака като го направиш така?? И смяташ ли че като заоблиш така капака ще отива на ръбатата 2-ика ??