IceHeart написа:Значи да ви кажа когато пътувате в Гърция... Не шофирайте с Чехли (Джапанки) Глобата била 150Евра
Някой има ли идея дали може да се шофира бос там? Че доста по-практични приложения виждам на 150евро

IceHeart написа:Значи да ви кажа когато пътувате в Гърция... Не шофирайте с Чехли (Джапанки) Глобата била 150Евра
rosen79 написа:Не,не може.Ако пътуваш на там спазвай всички,че много лошо наказват.
maxpayne написа:А бе да ви кажа за близо 1000км видях само една патрулка и тя се движеше в обратната посока. И не видях нито един грък да спазва ограниченията, един даже ми се разсвири, че при знак за 50 аз намалих чак до 60. Но именно заради високите глоби си спазвах правилата като цяло.
maxpayne написа:А бе да ви кажа за близо 1000км видях само една патрулка и тя се движеше в обратната посока. И не видях нито един грък да спазва ограниченията, един даже ми се разсвири, че при знак за 50 аз намалих чак до 60. Но именно заради високите глоби си спазвах правилата като цяло.
hooligans написа:maxpayne написа:А бе да ви кажа за близо 1000км видях само една патрулка и тя се движеше в обратната посока. И не видях нито един грък да спазва ограниченията, един даже ми се разсвири, че при знак за 50 аз намалих чак до 60. Но именно заради високите глоби си спазвах правилата като цяло.
и аз висях на същия ... че няма патрулки и няма да ме спрат , ноо се оказа че засичат с цивилни коли и диктуват ...
не ме питай какво ми беше като разбрах че са засекли 5 коли пред мен и барабар с мен сс 110км/ч ... 100 евра..
KirilGeorgiev написа:hooligans написа:maxpayne написа:А бе да ви кажа за близо 1000км видях само една патрулка и тя се движеше в обратната посока. И не видях нито един грък да спазва ограниченията, един даже ми се разсвири, че при знак за 50 аз намалих чак до 60. Но именно заради високите глоби си спазвах правилата като цяло.
и аз висях на същия ... че няма патрулки и няма да ме спрат , ноо се оказа че засичат с цивилни коли и диктуват ...
не ме питай какво ми беше като разбрах че са засекли 5 коли пред мен и барабар с мен сс 110км/ч ... 100 евра..
Не са в коли на мостовете стоят гадовете и си говорят по станции.
maxpayne написа:Стана дума наскоро за шофиране бос/гол...
joro_kem написа:maxpayne написа:Стана дума наскоро за шофиране бос/гол...
според мен шофирането бос си е чист хазарт, какво правим, ако ти се хлъзне стъпалото или ако се наложи да набиеш спирачки, а те заболи?
maxpayne написа:Бос е хиляди пъти по-удобно и по-сигурно отколкото с чехли, изпитано и проверено.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта