Някой ще ходи ли на Пейнтбол (в Събота) в с.Лозен?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Някой ще ходи ли на Пейнтбол (в Събота) в с.Лозен?
Та някой от форума ще участва ли на турнира ? В събота от 11:00ч. на БЧК в с.Лозен ще се проведе.Аз и няколко приятели ще се стреляме

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Някой ще ходи ли на Пейнтбол (в Събота) в с.Лозен?
дай подробности или линк да прочета, че ми стана интересно...
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Кофтито е че е работен ден...
Иначе идеята е доста добра-там да се направи мелето без последствия,а не на стадиона...
Иначе идеята е доста добра-там да се направи мелето без последствия,а не на стадиона...

- cardan
- Автомобил: Audi A4 avant
- Двигател: ABC
заповядайте.ако някой не знае как да стигне до лозен да ми пише л.с.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Участвах по-миналата година и беше много яко но мисля че отборите се заявяваха предварително тази година може и да са го изменили.Кефа е голям аз си представих че противници са ми шефовете и един направо го разстрелях от 3 метра
приятно
.
.Re: Някой ще ходи ли на Пейнтбол (в Събота) в с.Лозен?
Exell, а ти по принцип често ли ходиш на пейнтбол?
понеже с приятели искаме да се съберем да се попуцаме малко и гледах разни оферти, ама не знам къде батълфийлд-а е най-готин, пушките и т.н.
понеже с приятели искаме да се съберем да се попуцаме малко и гледах разни оферти, ама не знам къде батълфийлд-а е най-готин, пушките и т.н.
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Luper не съм от най-запалените , но вече имам известна практика . Днес разбрах , че мисиите в гората не ми допадат чак толкова . Много по-интересно ми е , като се съберем около 6-10 човека и се разделим на 2 отбора на някое малко игрище.
Бих ти препоръчал да пробвате на игрищата (бяха 2 сега може и 3 да са станали) в ПЖИ-то. Точно в двора на ПЖИ има футболни игрища и зад тях са тези за пейнтбола. Едното е много добро , има си самолет , бтр , къщурка. За цени по спомен май 100 топчета+екипировка беше около 15 лв.
А иначе днес пак добре си се попукахме , всички сме в синини и кръвоизливи , но беше забавно
Бих ти препоръчал да пробвате на игрищата (бяха 2 сега може и 3 да са станали) в ПЖИ-то. Точно в двора на ПЖИ има футболни игрища и зад тях са тези за пейнтбола. Едното е много добро , има си самолет , бтр , къщурка. За цени по спомен май 100 топчета+екипировка беше около 15 лв.
А иначе днес пак добре си се попукахме , всички сме в синини и кръвоизливи , но беше забавно

е в гората не е ли по-реалистично?
а аз съм чувал, че имало някъде, дето влизаш в роля примерно на Макс Пейн и се разиграват сценарии, като другите участват примерно като полицаи, охранители на президент - абе с други думи ти си лошия, те са добрите или обратното
знаеш ли къде се разиграват такива игри?
п.с. казваш синини и кръвоизлизи - какви бяха пушките, горе-долу до колко метра целеха точно
а аз съм чувал, че имало някъде, дето влизаш в роля примерно на Макс Пейн и се разиграват сценарии, като другите участват примерно като полицаи, охранители на президент - абе с други думи ти си лошия, те са добрите или обратното
знаеш ли къде се разиграват такива игри?
п.с. казваш синини и кръвоизлизи - какви бяха пушките, горе-долу до колко метра целеха точно
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Каквито и да са , ако не ти правят синина (на голо място от тялото или през тънка блуза) значи е абсурд да оцелиш нещо на повече от 5-10 метра
Еми добри бяха , понеже свалих човек на повече от 20-25 метра с второто топче
Нямам представа за сценария , смисъл къде може да играете такъв .
Ние днес принципно играхме нещо подобно .
1-вата игра беше хулигани срещу полицаи , трябваше да се превземе една къща и да се вдигне флага.
2-рата беше пак гамени срещу полицаи , но трябваше хулиганите да открият скрити предмети и да ги използват (като павета , нож,палка,пистолет и т.н.) , а полицаите пак да ги намерят , но преди хулиганите и да ги конфискуват .
Пробвайте на някое малко игрище , ще ви хареса , а от там съм сигурен , че хората ще ви обяснят за по-сложни игри , къде , как.
Ето един много полезен сайт и форум
http://www.paintballbulgaria.com/1.php
http://www.paintballbg.org/
Нямам представа за сценария , смисъл къде може да играете такъв .
Ние днес принципно играхме нещо подобно .
1-вата игра беше хулигани срещу полицаи , трябваше да се превземе една къща и да се вдигне флага.
2-рата беше пак гамени срещу полицаи , но трябваше хулиганите да открият скрити предмети и да ги използват (като павета , нож,палка,пистолет и т.н.) , а полицаите пак да ги намерят , но преди хулиганите и да ги конфискуват .
Пробвайте на някое малко игрище , ще ви хареса , а от там съм сигурен , че хората ще ви обяснят за по-сложни игри , къде , как.
Ето един много полезен сайт и форум
http://www.paintballbulgaria.com/1.php
http://www.paintballbg.org/
вие скоро ще се събирате ли пак? да направим некоя игра хем да ни покажете тва-онова хем да сме повече хора
сега ще разгледам сайтовете
сега ще разгледам сайтовете
Върни се в “ОФФ-Топик - други”