колеги,помагайте.кажете за колко време се вади;колко струва и какви документи се подават;къде и въобще всичко свързано с процедурата
мерси предварително
издаване на международна книжка ! ! !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Аз съм си вадил преди години. Отиваш някъде, където издават, носиш 1 или 2 снимки и ти я напечатват за 5 мин. Мисля, че цената не е висока - максимум 20 - 30 лв. Когато я вадих ходих в Турция и не знаех, че може само с нашата, без никаква международна. Ходил съм до близките държави така и не съм имал никакви проблеми. Трябва да питаш дали за Русия е необходимо да имаш международна книжка. Не съм я вадил в КАТ, а до нас при една жена, която прави застраховки и е представител на СБА.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
98г. съм вадил такова нещо и се вадеше от агенция Шипка на пл. Неделя ставаше веднага и беше нещо от сорта на 5лв.но един съвет ако не ти я поискат не си я показваи защото е едно картонче на което пише кой си и какво можеш да караш може много лесно да се фалшифецира и полицаите гледат ама много умно картончето и започват едни въпроси едно обяснение и ако с изика си зле е доста трудно знам го от личен опитlilo_stich написа:Spunky написа:Отиваш в КАТ, носиш си снимка, подпълваш заявление, и плащаш 5(пет) лева. Само не си спомням парите дали се превеждат или се плащат в КАТ.
сигурен?
международната книжка се вади от СБА, намират се на площад Света неделя - като застанеш с гръб към църквата тръгваш по малката пряка покрай Гуди'с (успоредна на Позитано) и там е от лявата страна. Една снимка и 10 лв и си готов. Става за 5 минути, в краен случай може и на границата (има пункт на СБА), там си я вадих последния път. БГ книжките важат, но е по-добре да имаш и международна 

oxam написа:международната книжка се вади от СБА, намират се на площад Света неделя - като застанеш с гръб към църквата тръгваш по малката пряка покрай Гуди'с (успоредна на Позитано) и там е от лявата страна. Една снимка и 10 лв и си готов. Става за 5 минути, в краен случай може и на границата (има пункт на СБА), там си я вадих последния път. БГ книжките важат, но е по-добре да имаш и международна
Ти с такава ли си? Стават ли за каране в Германия? и има ли значение колко време си в Германия? Нали българските важат само 6 месеца или нещо такова?