MAC audio,Hertz,Pioneer или Sony кое да избера?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: MAC audio,Hertz,Pioneer или Sony кое да избера?

Мнениеот radi_nrj » Чет 17 сеп 2009 14:02

dinkonikolaev написа:Ето направо клипче :P
http://vbox7.com/play:14425447

В момента си направил от нищо - по-голямо нищо. Тея една камара говорители на канал са смъкнали със сигурност импеданса на около 2 ома и това кекаво Сони за, което си ги вързал като нищо може да пусне "тънка струйка дим". 10 сантиметровите Нокии на таблото предполагам и те са коаксиални и значи имаш 16,5 коаксиален + 10 коаксиален на един канал без филтри (кондензаторите не ги броя защото те за само за високочестотните говорителчета, а пиезо пищяката само у*ира нещата допълнително) мазалото е пълно. Дори и да се опиташ да ги филтрираш мисията е невъзможна.

Да беше взел някаква компонентна система вместо да даваш пари за глупости.

П.П. Да беше пуснал някаква музика на това клипче вместо тая чалга. Внимавай, че тя е като алкохола и цигарите - в големи количества води до трайни увреждания mhihi сори за :офф ама имам доказателства за това.

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Чет 17 сеп 2009 14:17

Чакай сега приятелю защо си мислиш че малките колонки(10см)иии тези на вратите + пищялките са на 1 канал. :lol: :lol: :lol: Тонколоните НОКИА са вързани отделно.ЦДто се използва само и единствено за предна линия :beer

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 17 сеп 2009 14:50

dinkonikolaev написа:Чакай сега приятелю защо си мислиш че малките колонки(10см)иии тези на вратите + пищялките са на 1 канал. :lol: :lol: :lol: Тонколоните НОКИА са вързани отделно.ЦДто се използва само и единствено за предна линия :beer

Ааа ясно, ама пак са твърде много говорители с различни характеристики, препокриващи се в някои диапазони на едно място. За хората които евентоално ще са на задните седалки не си ли мислил нещо :wink: ? Аз бих сложил тези Мак-ове на задните врати (макар, че и това не им е най-подходящото място) и за предните някаква компонентна дву или три лентова системка.

Проблема при голфчетата е, че коаксиални говорители при тях не са никак удачен избор поради ниското разположение на отворите в вратите. За твоето комби (както и за моето) оптимален вариант е 3 лентова компонентна система за предна линия и двулентова за задна (в задните врати има място и за "пищалки").

Аз в близко бъдеще (до година по някое време) ще слагам това:
Hertz ESK 163L за предниHertz ESK 165L за задни

Има и други варианти, може и друга марка да взема, но за мен това е правилната концепция.

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Чет 17 сеп 2009 17:34

За сега толкова на друга кола ще е наистина нещо по добро :D

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Нед 27 сеп 2009 11:08

Колеги направо ме изумявате :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”