Колеги, като нов собственик на Поло ми стана любопитно да си разчета VIN номера и като използвах този сайт http://msa.devbg.eu/vwdecode/ ми излезе че Полото ми е - Модел: Polo Mk 4 [ 6N ] произведено 2000 г. В същото време отдолу под VIN номера има още букви и там пише 6N2. Някои познати твърдят че Поло-тата произведени от 2000 г. насам са модификацията 6N2 но според VIN номера полото ми е 6N.
Та искам да попитам кое е вярното - Поло-то ми в края на краищата 6N или 6N2 e.
Кой е модела на Поло-то ми?
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Кой е модела на Поло-то ми?
Те и двете са 6N, ама след 2000г. е фейс-лифта който се означава с 2-ка след това. Имат и някой друг нов двигател (като 1.4 мурбо-фризер
). Ако е с кристалните малко по-височки фарчета, значи си собственик на 6N2 (по-това най-лесно можеш да ги познаеш). Може би това е Полото, което ми харесва най-много след 2F.
П.П. Честита нова придобивка. С пожелания за много-много-много безаварийни километри и както се казва - в сервиза само за накладки и масло
). Ако е с кристалните малко по-височки фарчета, значи си собственик на 6N2 (по-това най-лесно можеш да ги познаеш). Може би това е Полото, което ми харесва най-много след 2F.П.П. Честита нова придобивка. С пожелания за много-много-много безаварийни километри и както се казва - в сервиза само за накладки и масло

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Защо не се направи една таква тема viewtopic.php?f=6&t=38785 ?
Мисля,че ще е доста полезно до скоро и аз не знаех моето какво е (и още не съм сигурен
)
Мисля,че ще е доста полезно до скоро и аз не знаех моето какво е (и още не съм сигурен
)- tisho_tch
- Автомобил:
- Двигател:
Моето поло по документите от Италия пък го водят 6NSC, а де.. 

-
ivan212
- Автомобил:
- Двигател:
doc_j написа:Те и двете са 6N, ама след 2000г. е фейс-лифта който се означава с 2-ка след това. Имат и някой друг нов двигател (като 1.4 мурбо-фризер). Ако е с кристалните малко по-височки фарчета, значи си собственик на 6N2 (по-това най-лесно можеш да ги познаеш). Може би това е Полото, което ми харесва най-много след 2F.
П.П. Честита нова придобивка. С пожелания за много-много-много безаварийни километри и както се казва - в сервиза само за накладки и масло
Благодаря за пожеланията и разяснението. Май че моето се пада 6N2 така като го гледам
Теодор написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=29616&highlight=%EC%EE%E4%E5%F0%E0%F2%EE%F0%E8%F2%25//url
Благодаря и на колегата Теодор за линка. Темата в линка е чудесна, но мисля че мястото и е точно в този подфорум за Поло защото тук хората търсят нещата които се отнасят за Поло. Затова не съм я видял в другия подфорум. Добре ще е ако може да се премести тук мисля аз.
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tisho_tch написа:Моето поло по документите от Италия пък го водят 6NSC, а де..
Да не би случайно да си със седан?
- tisho_tch
- Автомобил:
- Двигател:
не, обикновен хечбек е
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
ivan212 написа:Колеги, като нов собственик на Поло ми стана любопитно да си разчета VIN номера и като използвах този сайт http://msa.devbg.eu/vwdecode/ ми излезе че Полото ми е - Модел: Polo Mk 4 [ 6N ] произведено 2000 г. В същото време отдолу под VIN номера има още букви и там пише 6N2. Някои познати твърдят че Поло-тата произведени от 2000 г. насам са модификацията 6N2 но според VIN номера полото ми е 6N.
Та искам да попитам кое е вярното - Поло-то ми в края на краищата 6N или 6N2 e.
6N2 е
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”