За първи път видях какво приключение е това в петък вечерта, извън градско. Причината черна дупка в асфалта.
Предполагам нито съм първия нито ще съм последния
ANNIHILATOR написа:И двете наведнъж а??? баси късмета. Ка се прибра. Предпологам някой колега помогна?
Не беше на моя кола ,а на един приятел(b3 ауди80) и хоп в ямата предна дясна и задна дясна след нея.
Карахме 20 км с баница отпред , а едната естествено сменихме.
Пред гумаджийницата към 22:00 гумата беше пред разпад , но джантата я спасихме.
Не спирате да мрънкате за дупките,а редовно си плащате винетките.Аз от 5-6 години не съм дал 1 стотинка за "път"и като си разбивам превозните средства не ме е яд.
Един приятел преди време спука 2 гуми наведнъж и изкриви джантите на пътя Карлово-Шипка и продължавайки пътя си към Силистра малко след Русе криви трета джанта(гумата по чудо не беше скъсана). И ми звани в 2 часа през нощта да нося гума. Отиам аз и му давам мойта резервната(105/70/14) и на другия ден ми я връща изкривена Е т'ва ако не е каръщина Страшна гледка беше голфчето - една 15-а, една 14-а и две 13-и
[quote="ANNIHILATOR"]И двете наведнъж а??? баси късмета. Ка се прибра.
quote]
Колега какво се чудиш дълбока дупка с остри ръбове.Караш и зиведнъш дупка - не можеш да спреш или нямаш възможност да я заобиколиш и праз през нея .Гумата отлепя от джантата и спада. ако се кара с нормално напомпени гуми отива и джантата. Ако ги напомпиш повече на 2,5 атм и нагоре вози като влак твърдо, но поне джантата се запазва. И пак няма гаранция ,че няма да гръмне гумата. А цицината е готова.
Говорил съм с гумаджии и са ми казвали, че обикновено по-големите поражения са по задната гума. Това се получава, защото инстинктивно като влизаш в дупката удряш спирачката, предната гума минава преди това, а задната е блокирала в момента на удара и обикновено и джантата заминава...
Аз да чукна на дърво засега не ми се е случвало да пукам гума, но никога не натискам спирачки като видя дупка. Само хващам здраво волана и квото стане...