проблем при паленето на мотор2Е

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
slavias
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slavias » Нед 02 апр 2006 13:12

И при мене е същата работа с тая разлика че почна да ми праи номерата след като ми сложиха газова уредба .На бензин пали ,само от време на време се е...ва , а на газ нема палене.При свален кабел от бобината към делко върти та се кине.Ако някой си е оправил проблема нека пише, да не се срамува Изображение
Тоя проблем може ли да се получи ,ако ангренажния ремък не е зацепен правилно.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 05 апр 2006 18:24

Абе колега на мене тва днес ми се получи за пръв път. Я виж клемите на акумулатора как са. Щот при мен беше от това. :wink:

Потребителски аватар
slavias
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slavias » Сря 05 апр 2006 20:12

Не са кабели и клеми :shock всичко съм проверил .От алтернатора до шалтера и до акумулатора плюс - минус всичко. :( Като махна кабела от бобината към делкото стартера върти нормално .Не ми се вярва да е от ценровката защото върви добре и не харчи много.Това положение е от есента със нов акумулатор.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 05 апр 2006 20:14

А що не пробваш с друг акумулатор? Вземи за малко на заем от някой.
Пък то стартера едно делкото и бобината друго. Имат ли няква връзка по тоците? :roll:
А да не би да имаш некво реле към алармата дето пази от кражба? :roll:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 05 апр 2006 20:23

Виж са за паленето на газ проблема може да идва от другаде. Там на тоя кабел от бубината към делкото трябва да има намотка завита с изолир бан. Та ако не е на точното място също не иска да пали понякога.

Потребителски аватар
slavias
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slavias » Сря 05 апр 2006 20:24

Още утре.Е тва ако е от акумулатора напрао че паднем от смех. :roll:
Това е лошото ,ако не завърти веднага след два три опита запалва.Ако беше акумулатор би трябвало да е обратно.Ма знаеш ли ги тиа от Монбат какво са измудрили.Нали знаеш като купиш българска и руска стока се моли да е праена до обед щото след обед майстора се е напил.ИзображениеИзображение

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 05 апр 2006 20:28

Абе МонБат са добри мани другото. А кабела от бобината към делкото как е? Има ли си я намотката? Замери го с нещо да видиш дали минава ток по него. Съпротивлението или трябва да му е 1 КилоОм или по-малко. :wink:
mod edit: vaskoto1

Потребителски аватар
slavias
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slavias » Сря 05 апр 2006 20:45

Тая намотка мисля че беше за превключвателя от бензин на газ при еди колко си оборота на мен ми ги настроиха на 2000об. А кабела си е добре защото запали ли един път работи перфектно.Същото като при vladoiko ми е положението ,обаче той си трае дали със центровка се е оправило положението.Ако е така да отивам и аз на диагностика.Имам чуството че колата ми праи така :ihihih:

Върни се в “Passat”